Arkadaşlar çok nadir başıma geliyor yani son 1 haftadır her çıktıgımda oluyor ama şöyle saatlerce sürdüysem 1 kere oluyor.Oda devirlenirken motor oluyor dipgaz gazladığımda bir anlıgına tıkanmış gibi patatpatata ediyor gaz yemiyor saniyenin onda birinde oluyor ama sonra gazı yiyip devam ediyor.Afr değerleri normal hiçbir hata yok araçta acaba diyorum benzin yapar mı ? Kirli benzin yani... veya 60.000 e geldi araç bir enjeksiyon temizliği veya atıyorum kelebek temizliği gibi bişeylerin temizliği yapılıyor mu bizim araçlarda ? Yoksa çok takmayayım mı bi enjeksion temizlici atıp unutayım mı
Birde ikinci olarak bazen dumpvalve nin ara sıra sesi değişiyor gibi oluyor sizce bunun sebebi ne olabilir ? Şimdi forge DV var bildiğiniz gibi sesi "ÇUFFF" ediyor yalnız son zamanlarda bazen çuflarken "CİBİCİBİBİ" gibide bir ses çıkarıyor ( biraz komik oldu ama nasıl anlatıcamı bilemedim ) sanki hks li Evo gibi ses çıkarıyor... Bence muhteşem bir ses ama neden sesi değişir anlamadım...
Birde ikinci olarak bazen dumpvalve nin ara sıra sesi değişiyor gibi oluyor sizce bunun sebebi ne olabilir ? Şimdi forge DV var bildiğiniz gibi sesi "ÇUFFF" ediyor yalnız son zamanlarda bazen çuflarken "CİBİCİBİBİ" gibide bir ses çıkarıyor ( biraz komik oldu ama nasıl anlatıcamı bilemedim ) sanki hks li Evo gibi ses çıkarıyor... Bence muhteşem bir ses ama neden sesi değişir anlamadım...
Yorum Yap