Merhaba aracımda durduk yere Follow Me Home gitti aracı acınca devreye gırmıyor . Kitapcığında bulamadım devreye almaya anahtardan veya arac bilgisayarından etkinleştirmesi varmıdır Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Follow Me Home Yardım
Çöküş
X
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada karşılama ışığıda aynı şekilde
Sonrasinda carly for bmw programi gerekiyor 120tl civarinda sonrada web den ilgili parametrelerini degistirmen lazim. Tonla katabilecegin ozellik var. kumanda dan cam kaldirip indirme yok efendim kumandadan actiginda sisler yansin mi yaniyorsa nasil yansin arka parklar da yansin mi vs vs . Mesela ben kemer ikazini kapattim gecenlerde o derece yani. Ama bir bilene danisarak yapmani tavsiye ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen acamazsin onu alet edevatsiz. Obd cihazi alman lazim oncelikle kullandigin telefona gire ios ise wifi android ise blutooth
Sonrasinda carly for bmw programi gerekiyor 120tl civarinda sonrada web den ilgili parametrelerini degistirmen lazim. Tonla katabilecegin ozellik var. kumanda dan cam kaldirip indirme yok efendim kumandadan actiginda sisler yansin mi yaniyorsa nasil yansin arka parklar da yansin mi vs vs . Mesela ben kemer ikazini kapattim gecenlerde o derece yani. Ama bir bilene danisarak yapmani tavsiye ederim
http://www.minicoding.net/ Bu adresten de iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForumumuzun IT modu ve sponsoru (Mını Cooper Codıng) Serkan görünce yardımcı olacaktır.
http://www.minicoding.net/ Bu adresten de iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.
Yorum Yap
-
tam yazicaktim onur yazmis serkan yardimci olabilir bu konuda, nicki SRKNZCNdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Merhaba aracınızda follow me home özelliğinin durduk yere gitmesinin sebebi, akü bitmesi yada serviste yazılım güncellemesi yapılması nedeniyle olabilir. Bahsedildiği gibi carly isimli uygulama ile araç parametrelerini açabiliyorsunuz fakat herangi bir obd cihazı ile bunu yapmak oldukça tehlikeli. aracı kullanılmaz hale getirebilir diğer obd cihazları. ben bazı basit kodlama işlemleri için carly firmasının orjinal adaptörlerini kullanıyorum. daha gelişmiş ve detaylı özellikler için ise bilgisayar üzerinden orjinal bmw cihazları ve yazılımını kullanıyorum. size tavsiye, kendiniz yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle orjinal harici adaptör kullanmayın. eğer telefon numaramdan ulaşırsanız kodlama konusunda yardımcı olabilirim
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bu konuda FRM beynini ucurmus biri olarak dikkatli oun derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende gizli özellik açtırmak istiyorum ama tırsıyorum beyni kitlerim diye ki şansımı çok iyi bilirim benim başıma gelir... Dışarda yapan yerde anlamsız pahalı... Nasıl yaparız bilen arkadaşlarla bigün buluşma mı yapsak bunun için
34 NSC 46 TAPATALK
Yorum Yap
-
serkanla gorusun derim bu konu hakkinda, nicki SRKNZCNdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap