arkadaslar yenıden merhaba, yeni sorularımla burdayım. aracımı yarın kromlarını kaplatmak uzere verıyorum ancak bununla ilgili son birşey var aklımda.cam çıtalarının kromlarını kaplatmak galıba mumkun deil buyuzden bıyerden almak mı lazım? diğer bir sorum ise aracıma halı paspas arıyorum ama hıcbıyerde guzel bır halı paspas bulamadım r56 ya uyumlu. borusandada yokmus sadece kaucuk paspas var dedıler, bilen varsa cok sevınırım.şimdiden tesekkurler.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Halı paspas ve cam çıtaları ???
Çöküş
X
-
Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet kaplayamayacaklarını sölediler demmekki ugraşmak istemediler. hangi siteden aldınız acaba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Outmotoring.com'da var o banttan ama uygulamasi cok zor, ben bi kere yaptim baya kotu oldu
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Ben bu haftasonu o arkadaşlarında dediği outmotoringden alınan özel boyutlu folyo ile kapladım kendim. Sabredebilirseniz ortaya harika bir görüntü çıkıyor ancak bantın boyutu %100 aynı değil çıtalarla. Bazı çıta parçaları; mesela ön yan camlarda, bir miktar taşma oluyor ve çok ince işçilikle artan parçaların alınması gerekiyor. Onun dışında zaten arka yan cam ve bagaj hariç tüm parçaları söküp evde yaptım. Değermi değerr56jcw.jpg
Yorum Yap
Yorum Yap