Arkadaşlar merhaba ; aracımın bagaj açma butonu bozuldu şuan sadece kumanda ile açılabiliyor.Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilirmi? Malum avm girişlerinde çok zor oluyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Bagaj Düğmesi
Çöküş
X
-
Kendi araclarimda hic basima gelmedi ama degisen cok gordum. Parca degisiyordu yalnis hatirlamiyorsam 300tl civari kalmis aklimda ama rakami sallamis olabilirim
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendi araclarimda hic basima gelmedi ama degisen cok gordum. Parca degisiyordu yalnis hatirlamiyorsam 300tl civari kalmis aklimda ama rakami sallamis olabilirim
Sent from my iPhone using Tapatalk16 BJK 78
Lounge Redwood Red Interior Cooper S
Yorum Yap
-
Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi burmota goturmeni tavsiye ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk16 BJK 78
Yorum Yap
-
Aslı insomnia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyat doğru kalmış aklında Doa29 300 tl siyah ; krom olanı 400 tl diyorlar.Belki tamiri mümkündür diye sordum ama tamir edebilen kimde yok galiba.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen tamir ettim. Maliyeti 70 lira tutmadı bile kendim yaptım. Fakat şunu belitmeliyim elin girdiği bölme iptal oluyor. İstanbul'daysaniz yardimci olabilirim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi16 BJK 78
Yorum Yap
-
Aslı insomnia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında ben biraz önce söktüm çıtayı, içinde elektronik kart var butonun olduğu yer oksit yapmış oksidi kontak sprey ile temizledim ama çalışmadı şimdi butonu söküyorum eğer elektronikçilerde bulursam butonun aynısından değiştiricem.Bu arada teklifin için saol ama Bursadayım ben. Eğer yapamazsam çıtayı söküp yollarım sana
Yorum Yap
-
Aslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı sorun bendede var....Deniz istanbuldayım...nereye geleyim..?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı sorun bendede var....Deniz istanbuldayım...nereye geleyim..?
Yorum Yap
-
Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bulduğum çözümü paylaşayım eğer beğenirsiniz sizede yaparız.
http://www.miniclubtr.com/forums/for...%DDN-YAP-(DIY)sigpic
Yorum Yap
-
Arkadaşlar ben çıtayı tamamen dağıttım içindeki buton elektronikçilerde var 4bacaklı dokunmatik buton diye geçiyor.Fakat kart üzerinde lehim yapmak için çok dar bir alan var.Bu sebepten işçiliği çok iyi bir elektronikçiye götürmek gerekli kendim yapamadım.Bu arada bilginiz olsun bu elektronik kart üzerinde plaka aydınlatmalarıda var yani hepsi bir bütün.Lehim yapacak ustaya bunu mutlaka söyleyin sonrasında yerine takınca sorun olmasın.16 BJK 78
Yorum Yap
-
Aslı insomnia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar ben çıtayı tamamen dağıttım içindeki buton elektronikçilerde var 4bacaklı dokunmatik buton diye geçiyor.Fakat kart üzerinde lehim yapmak için çok dar bir alan var.Bu sebepten işçiliği çok iyi bir elektronikçiye götürmek gerekli kendim yapamadım.Bu arada bilginiz olsun bu elektronik kart üzerinde plaka aydınlatmalarıda var yani hepsi bir bütün.Lehim yapacak ustaya bunu mutlaka söyleyin sonrasında yerine takınca sorun olmasın.
Yorum Yap
Yorum Yap