Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Rica ederim. Yazılım ile üst seviye performans beklentin varsa büyük cooler ve DP kesinlikle gerekli. Ancak stg1 seviyesinde soft bir yazılım istersen coolerı büyütmene gerek kalmayabilir. Ancak sadece SprintBooster için herangi bir değişiklik yapmana gerek yok. Yaptığı şey gaz pedalına bastığında sinyal voltajını yükselterek pedal tepkisini arttırmak.
Serkan ,teşekkürler video için. Bariz fark belli oluyor. Peki bu sprintbooster ve manic yazılımı atarsak o zaman downpipe yanında büyük intercooler'da gerekli olucak zannedersem stock olan yeterli olmaz gibi.
Ilk videoda sprintbooster kapali, ikinci videoda ise sb red modda acik. Her iki videoda 3000 devir/dk da sport mode acik ve manic yazilim modu c+ modunda. Turbo basincinin yukselis hizini bariz bir sekilde gorebilirsin.
Yazilim gaz pedal tepkisini arttiriyor tabiki ama ben stg2+ yazilimla booster actigim zaman gaz tepkisi inanilmaz degisiyor. Hatta bugun boost yukselis hizini booster kapali ve acikken videoya cekip yukleyecegim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok guzel olur videoyu gorsek o zaman hem yazilim hemde sprintbooster ikisi bir arada iyi diyorsun
Yazilim gaz pedal tepkisini arttiriyor tabiki ama ben stg2+ yazilimla booster actigim zaman gaz tepkisi inanilmaz degisiyor. Hatta bugun boost yukselis hizini booster kapali ve acikken videoya cekip yukleyecegim..
Ben sürekli sprintbooster markasını kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Diğer markaları kullanmadım ancak haklarında kötü yorumlar yok diyebilirim.
Abi Bu sprintbooster'a vericegim parayi biraz daha ustune koyup yazilim yaptiriyim diye dusundum forumda yazanlari okuduktan sonra , en azindan kesin performans artisi olucak yazilimda .
Bir yorum yaz: