Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sprintbooster hakkinda.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Bolt-on diye tabir ettiğimiz modifiyede, paraya kıyın Manic yapın.
    Kafanız çok rahat olsun

Downpipe elzem zaten. Cooler aciliyeti olan bir parça değil.
    Güç beklentiniz, normalden 10 20 hızlı olsun ise DP+filtre+yazılım yeterli olur

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Rica ederim. Yazılım ile üst seviye performans beklentin varsa büyük cooler ve DP kesinlikle gerekli. Ancak stg1 seviyesinde soft bir yazılım istersen coolerı büyütmene gerek kalmayabilir. Ancak sadece SprintBooster için herangi bir değişiklik yapmana gerek yok. Yaptığı şey gaz pedalına bastığında sinyal voltajını yükselterek pedal tepkisini arttırmak.

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Serkan ,teşekkürler video için. Bariz fark belli oluyor. Peki bu sprintbooster ve manic yazılımı atarsak o zaman downpipe yanında büyük intercooler'da gerekli olucak zannedersem stock olan yeterli olmaz gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    https://vimeo.com/132708489

https://vimeo.com/132708578

Ilk videoda sprintbooster kapali, ikinci videoda ise sb red modda acik. Her iki videoda 3000 devir/dk da sport mode acik ve manic yazilim modu c+ modunda. Turbo basincinin yukselis hizini bariz bir sekilde gorebilirsin.

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yazilim gaz pedal tepkisini arttiriyor tabiki ama ben stg2+ yazilimla booster actigim zaman gaz tepkisi inanilmaz degisiyor. Hatta bugun boost yukselis hizini booster kapali ve acikken videoya cekip yukleyecegim..

Cok guzel olur videoyu gorsek o zaman hem yazilim hemde sprintbooster ikisi bir arada iyi diyorsun

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Yazilim gaz pedal tepkisini arttiriyor tabiki ama ben stg2+ yazilimla booster actigim zaman gaz tepkisi inanilmaz degisiyor. Hatta bugun boost yukselis hizini booster kapali ve acikken videoya cekip yukleyecegim..

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben sürekli sprintbooster markasını kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Diğer markaları kullanmadım ancak haklarında kötü yorumlar yok diyebilirim.
    Abi Bu sprintbooster'a vericegim parayi biraz daha ustune koyup yazilim yaptiriyim diye dusundum forumda yazanlari okuduktan sonra , en azindan kesin performans artisi olucak yazilimda .

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hangi markayı önerirsiniz peki? sprintbooster markasını mı taktırıyım?
    Ben sürekli sprintbooster markasını kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Diğer markaları kullanmadım ancak haklarında kötü yorumlar yok diyebilirim.

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    hangi markayı önerirsiniz peki? sprintbooster markasını mı taktırıyım?

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Eski mini ve onceki bmw aracimda kullandim ve su anki minimde de kullaniyorum hic bir sorun yasamadim ve gayet memnunum.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Baska markali aracimda denedim, cok memnundum, minide hic deneme sansim olmadi

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Tesekkurler

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    http://www.miniclubtr.com/forums/sho...Sprint+booster

Mevcut bir kac konu var. Okuyup fikir alabilirsiniz

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    bir konu başlattı Sprintbooster hakkinda.

Sprintbooster hakkinda.

Selamlar,
    Sprintbooster deneyen oldu mu hic aracinda? Taktirsam verimli olur mu ? Degerli bilgilerinizi rica ediyorum

Hazırlanıyor...
X