Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sprintbooster hakkinda.
Çöküş
X
-
benim aracimda aldigimda uzerinde geldi (hatta bikac gun sonra fark ettim) gercekten baya fark ettiriyor
Bir yorum yaz:
-
Şu sprintbooster dan siparişi vereyim bakayım ne yapıyor benim araca ? Merak ettim ..Bişi yapmaz ise satarım
Bir yorum yaz:
-
Bence oyle. Ayn nin elinde hazir sifir downpipelar var. Gittiginizde gorusun bence
Bir yorum yaz:
-
kat iptali en kolayı değilmi aslındaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster335 bobine ihtiyaciniz yok. Standart yeterli olur.
Kat iptali olmadan biraz zor elde edilebilir gucler ama takriben 200u gecersiniz
Bir yorum yaz:
-
335 bobine ihtiyaciniz yok. Standart yeterli olur.
Kat iptali olmadan biraz zor elde edilebilir gucler ama takriben 200u gecersiniz
Bir yorum yaz:
-
beyler nkg iridyum buji+ 335 bobin + kn kutu içi + forged dumpvalve + yazılımla nasıl olur araç ne güç verir ?
+- sprintbosster
sonrasında kat iptali ve dp ile?
Bir yorum yaz:
-
Valelerle isimiz olmazAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterManicde her mod yarismak icin
) kendimiz park ederiz hhahhaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Manicde her mod yarismak icinAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVale modu revo da var. manic ile revo ayni sps i kullaniyor ancak manicde vale modu yok
Bir yorum yaz:
-
Vale modu revo da var. manic ile revo ayni sps i kullaniyor ancak manicde vale modu yok
Bir yorum yaz:
-
Hahaha vale modu iyiymisAslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 hafta kadar önce A4 e taktırdık..bukadar değişim beklemiyordum açıkcası.ayrıca hepsinde öylemidir bilmiyorum 6 kademeli.
en düşüğe aldığınızda dip gaz bile yapsanız araba gitmiyor tam valelik
en yükseği anlatmama gerek yok osursanız gaz tepkisi değişiyor 
benim kullandigim 3 kademeydi. 1 kapali 2 hafif 3 race
Bir yorum yaz:
-
1 hafta kadar önce A4 e taktırdık..bukadar değişim beklemiyordum açıkcası.ayrıca hepsinde öylemidir bilmiyorum 6 kademeli.
en düşüğe aldığınızda dip gaz bile yapsanız araba gitmiyor tam valelik
en yükseği anlatmama gerek yok osursanız gaz tepkisi değişiyor
Bir yorum yaz:
-
Hic bir agriza cikmaz. Ama bence manic yerine powershop custom yazilimi da dusunebilirsin. Manic ust stagelerde iyi ama intercoolerli yazilim yaptircaksan sadece (stage 2 a diye geciyor) o kadar para vermektense, powershopun custom yazilimini kullanabilirsin. Alicagin guc ise, araba jcwyi aratmaz diyebilirim
Bir yorum yaz:
-
Valla yaptırmısken tam olsun kafası mevcut bende de. Şu anda K&N kutu içi hava filtresi mevcut , İçimden direk gelen manic+downpipe+sprintbooster+forge intercooler tek seferde yapıp geçiyim isteği mevcut . Böyle bi set upla 184 hp otomatik vites aracta kaç hp alınır sağlıklı ? Birde aklıma en büyük takılan soru şu , ben önceden araçları hep stock kullandım , bu parçaların değişimi araçta saçma sapan arızalar çıkartır mı? Yoksa eskisinden daha mı sağlıklı olur emin olamıyorum
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: