Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sprintbooster hakkinda.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ekrem Alp Y
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    benim aracimda aldigimda uzerinde geldi (hatta bikac gun sonra fark ettim) gercekten baya fark ettiriyor
    BTK diye bir firma getiriyor galiba ondan alacağım , maslak ta...

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    benim aracimda aldigimda uzerinde geldi (hatta bikac gun sonra fark ettim) gercekten baya fark ettiriyor

Bir yorum yaz:

• Ekrem Alp Y
    yanıtladı
    Şu sprintbooster dan siparişi vereyim bakayım ne yapıyor benim araca ? Merak ettim ..Bişi yapmaz ise satarım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bence oyle. Ayn nin elinde hazir sifir downpipelar var. Gittiginizde gorusun bence

Bir yorum yaz:

• Alihan11
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    335 bobine ihtiyaciniz yok. Standart yeterli olur.
    Kat iptali olmadan biraz zor elde edilebilir gucler ama takriben 200u gecersiniz
    kat iptali en kolayı değilmi aslında

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    335 bobine ihtiyaciniz yok. Standart yeterli olur.
    Kat iptali olmadan biraz zor elde edilebilir gucler ama takriben 200u gecersiniz

Bir yorum yaz:

• Alihan11
    yanıtladı
    beyler nkg iridyum buji+ 335 bobin + kn kutu içi + forged dumpvalve + yazılımla nasıl olur araç ne güç verir ?
    +- sprintbosster
    sonrasında kat iptali ve dp ile?

Bir yorum yaz:

• hhakankaya
    yanıtladı
    sprint booster + sport tuşu kesinlikle denemelisin

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Manicde her mod yarismak icin
    Valelerle isimiz olmaz ) kendimiz park ederiz hhahhaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Vale modu revo da var. manic ile revo ayni sps i kullaniyor ancak manicde vale modu yok

Manicde her mod yarismak icin

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Vale modu revo da var. manic ile revo ayni sps i kullaniyor ancak manicde vale modu yok

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    1 hafta kadar önce A4 e taktırdık..bukadar değişim beklemiyordum açıkcası.ayrıca hepsinde öylemidir bilmiyorum 6 kademeli.
    en düşüğe aldığınızda dip gaz bile yapsanız araba gitmiyor tam valelik en yükseği anlatmama gerek yok osursanız gaz tepkisi değişiyor
    Hahaha vale modu iyiymis benim kullandigim 3 kademeydi. 1 kapali 2 hafif 3 race

Bir yorum yaz:

• piscocuk
    yanıtladı
    1 hafta kadar önce A4 e taktırdık..bukadar değişim beklemiyordum açıkcası.ayrıca hepsinde öylemidir bilmiyorum 6 kademeli.
    en düşüğe aldığınızda dip gaz bile yapsanız araba gitmiyor tam valelik en yükseği anlatmama gerek yok osursanız gaz tepkisi değişiyor

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hic bir agriza cikmaz. Ama bence manic yerine powershop custom yazilimi da dusunebilirsin. Manic ust stagelerde iyi ama intercoolerli yazilim yaptircaksan sadece (stage 2 a diye geciyor) o kadar para vermektense, powershopun custom yazilimini kullanabilirsin. Alicagin guc ise, araba jcwyi aratmaz diyebilirim

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Valla yaptırmısken tam olsun kafası mevcut bende de. Şu anda K&N kutu içi hava filtresi mevcut , İçimden direk gelen manic+downpipe+sprintbooster+forge intercooler tek seferde yapıp geçiyim isteği mevcut . Böyle bi set upla 184 hp otomatik vites aracta kaç hp alınır sağlıklı ? Birde aklıma en büyük takılan soru şu , ben önceden araçları hep stock kullandım , bu parçaların değişimi araçta saçma sapan arızalar çıkartır mı? Yoksa eskisinden daha mı sağlıklı olur emin olamıyorum

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X