Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sprintbooster hakkinda.
Çöküş
X
-
cumartesi günü tam değerlendirme yazarım, 2 markayıda deneyeceğim.Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSport tuşu olan araçlarda da mı arttırıyor ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
sıkıntılı bir durum 3,5-5 arası masraf açar o zaman o işAslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster1. 2. viteste devamlı kullanımda aks kırma garantili
Bir yorum yaz:
-
Adamların söylediği ve burada kullanan kişilerin yazdığına göre güzel bir atış oluyormuşAslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSport tuşu olan araçlarda da mı arttırıyor ?
Bir yorum yaz:
-
Sport tuşu olan araçlarda da mı arttırıyor ?
Bir yorum yaz:
-
Denemek lazım cihazı , bana söylediklerini aktardım sadeceAslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPİN adedi ve yuvası uyarsa sorun olmaz sanırım
Fakat minide sport tuşu gaz tepkimesini değiştiriyor zaten
Bir yorum yaz:
-
PİN adedi ve yuvası uyarsa sorun olmaz sanırım
Fakat minide sport tuşu gaz tepkimesini değiştiriyor zaten
Bir yorum yaz:
-
Çünkü bir tane bile pin kırılsa cihazı atmak gerekiyormuş , o yüzden kaldırmışlar.
Bir yorum yaz:
-
Ben görüştüm minilere sadece bmw ve mini versiyonlu olanlar uyuyormuş , eskiden değiştiriyorlarmış ama şimdi kalkmış o işlem.Aslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı göster207 RC Lemans varken kullandım araçta yazılım egzos dp -dv de vardı tepkime hissedilirdi.Belkide elimdeki sp miniyide uyar uyarsa minidede deneme yapıcam
Satıp yenisi almak lazımmış
Bir yorum yaz:
-
207 RC Lemans varken kullandım araçta yazılım egzos dp -dv de vardı tepkime hissedilirdi.Belkide elimdeki sp miniyide uyar uyarsa minidede deneme yapıcam
Bir yorum yaz:
-
Bir tek sprint booster tarzı bir cihaz eksik onuda tamamlayayım bari...Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösterreçete bu hocam
Bir yorum yaz:
-
sihirli karışımı vermişsin ..Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göstersport mod+sprint booster+iskender dp+ jcw egzos
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: