Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Lastik önerileriniz

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Birde alacağım lastiği önceden takıp denemem lazım istediğim lastikler(nexene bakmadım) sipariş üzerine gelio dolayısıyla aynı ebatta çıkma yada baska x bi marka lastik bulmam lazım sanırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      205/40r18 takicaksan eger piyasa su anda pirelli cinturato p7 var ona bakabilirsin. Dunlop tavsiye etmiyorlar run flat. Bridgestone hamuru cok sert. Coil taktigin icin arabaya bence normal xl guclendirilmis yanakli takman araci yumusaklastirir. 215/40r18 surtme yapmaz ise taktir nexen nfera su1 kafan rahat olsun ben acayip memnunum lastikten. Arabaya konfor geldi acayip sekilde.

P7 nin normalini göremedin 205 için konfor verileri yüksek demişler ama sonuçta rft şuan bende arabayı ilk aldığımdaki stok lastikleri duruo hala conti rft inanılmaz rahatsız şuanki setupla

Yorum Yap

Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        P7 nin normalini göremedin 205 için konfor verileri yüksek demişler ama sonuçta rft şuan bende arabayı ilk aldığımdaki stok lastikleri duruo hala conti rft inanılmaz rahatsız şuanki setupla

P7 runflat bildigim kadariyla. Lastikciye gidip elinde 215/40r18 varsa sürtup surtmedigini denemek icin taktirirsin denemek amaclı. Sürtme yapmıyorsa kafana yatan modeli sipariş verirsin. Ben fiyat performans açısından nexen nfera su1 modelini aklının bi köşesinde tutmanı tavsiye ederim. Euro label değerlerinde bir tek yol tutuş olarak michealin super sport A , nexen B ama yakıt tasarrufunda da nexen michealinden daha iyi değere sahip.

Yorum Yap

P7 runflat bildigim kadariyla. Lastikciye gidip elinde 215/40r18 varsa sürtup surtmedigini denemek icin taktirirsin denemek amaclı. Sürtme yapmıyorsa kafana yatan modeli sipariş verirsin. Ben fiyat performans açısından nexen nfera su1 modelini aklının bi köşesinde tutmanı tavsiye ederim. Euro label değerlerinde bir tek yol tutuş olarak michealin super sport A , nexen B ama yakıt tasarrufunda da nexen michealinden daha iyi değere sahip.

Nereye sorduysam o ebatlarda elinde olmadığını sipariş üstüne gelen malı deneyemeyeceğimizi söyledi. Kapı içi yazan ebat zaten sorun çıkarmıyordu internette geizinirken Pirelli Pzero 205/40/18 'i görünce hemen atladım.Kısmetse cuma ya lastiklerim geliyor artık

Yorum Yap

Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Nereye sorduysam o ebatlarda elinde olmadığını sipariş üstüne gelen malı deneyemeyeceğimizi söyledi. Kapı içi yazan ebat zaten sorun çıkarmıyordu internette geizinirken Pirelli Pzero 205/40/18 'i görünce hemen atladım.Kısmetse cuma ya lastiklerim geliyor artık
            Hayırlı olsun , memnun kalırsın işallah

Yorum Yap

uzun bekleyısın ardından yalnış lastigi gonderdiler tekrar başa döndüm Son olarak Ahmet usta 215 tabanın sorun çıkarmayacağını söledi ve işim kolaylaştı şuan 215/40/18 bakıyorum 1. Sırada michelin super sport 2. Pirelli Pzero Nero gt 3. Bridgeston Potenza RE050...

Yorum Yap

Onur goruntuyu cirkinlestiricek ama haberin olsun
                doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Cok mu dısarda kalır

Yorum Yap

Bariz sekilde degil ama yanagi kalinmis gibi gozukucek. Yani jant 17 gibi durabilir
                    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

O sıkıntı değil lastikler dışarda durmasın yeter bana

Yorum Yap

Benim arac serviste , alinca lastiklerin resmini atiyim sana detayli aklindaki supheler gider diye dusunuyorum. Bu arada michealin super sportlarin gelis tarihi belli degil , arkadasin bayisi var michealin , cocuk tarih belli degil dedi en son gelicegi bende vaz gectim onu takmaktan.

Yorum Yap

Sende benim gectigim sureclerden geciyorsun en son nexen'e okey olucaksin gibi geliyor )

Yorum Yap

Benim arac serviste , alinca lastiklerin resmini atiyim sana detayli aklindaki supheler gider diye dusunuyorum. Bu arada michealin super sportlarin gelis tarihi belli degil , arkadasin bayisi var michealin , cocuk tarih belli degil dedi en son gelicegi bende vaz gectim onu takmaktan.

Sende benim gectigim sureclerden geciyorsun en son nexen'e okey olucaksin gibi geliyor )

Bu gidişle öyle gözüküyor nexen olacak gibi çünkü ciddi bi şekilde Türkiye'de lastik yok lastik firmaları bir kaç yıldır üretimi durdurmuş. Görselleri bekliyorum

Yorum Yap

Bu nasıl?

Yorum Yap

benim hiç fikrim yok valla nankang hakkında. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen/N-Fera-SU1.htm

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X