Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sport tuşu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hazır lafı açılmışken araya kayniyim ben de manic ile powershop custom arasında tam olarak fark nedir? Mesela ben çok oynamak istemiyorum yaz gibi sadece aem cai ve intercooler taktıktan sonra yazılım düşünüyorum manic veya custom yapsam aradaki fark ne olur?

Sent from my iPad using Tapatalk
    aralarindaki fark manic yazilim yapinca araci istedigin modda kullanabilmen. stg2 de 3 modu var. normal kullanim (intercoolerli yazilim), daha yuksek gucte kullanim (meth), ve yaris modu (toluen eklemeli). bu modlarin istedigine sps cihaziyla cevirebiliyorsun. custom yazilimda tek bir mod oluyor.
    eger sadece intercooler takicaksan manic yazilima cok ta gerek yok yani...
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      aralarindaki fark manic yazilim yapinca araci istedigin modda kullanabilmen. stg2 de 3 modu var. normal kullanim (intercoolerli yazilim), daha yuksek gucte kullanim (meth), ve yaris modu (toluen eklemeli). bu modlarin istedigine sps cihaziyla cevirebiliyorsun. custom yazilimda tek bir mod oluyor.
      eger sadece intercooler takicaksan manic yazilima cok ta gerek yok yani...
      Anladım teşekkür ederim yazın öğrenci statüsünden kurtulunca başlicam artık oynamalara zamanı gelince sizin tecrübelerinize danışacağım sık sık

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        revo audi vw grubu yazilimi, minilerimiz icin manic yazilim var, ancak cok hizli birsey istemiyorsaniz, powershopun custom yazilimini tavsiye edebilirim. hem daha ekonomik, hem de manicten alta kalir bir yani yok, kullananlardan da herhangi bir sikayet duymadim...
        Powershop ile telefonda gorustum custom yazılım icin ; stage 1 plus olacagını söylediler ama fiyat custom yazılıma göre bana biraz fazla geldi 1000tl

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Fena rakam degil, Manice 800 Euro odedim

100 200 tlden kacmaniz daha buyuk sorunlara yol acabilir. O yuzden custom diyip yabana atmayin. Custom olup, cogu firmadan daha iyi yazilima sahip kisiler var TRde
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Powershop ile telefonda gorustum custom yazılım icin ; stage 1 plus olacagını söylediler ama fiyat custom yazılıma göre bana biraz fazla geldi 1000tl

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Fiyat konusunda birde sponsorumuz nimotech'e danismanizi tavsiye ederim...
            doayen!

Yorum Yap

Selamlar, bu custom yazılım yapılınca araca ne faydası oluyor ben konuya pek hakim değilim okudum ama pek anlayamadım. Yani HP artışı ve yakıtta azalma mı oluyor sadece? Ayrıyetten turboyu daha mı az ısındırıyor? Ben şehir içi kullanıyorum ve devamlı yüksek devirlerde kullanmıyorum. Benim açımdan çok gerekli mi bu işlemi yaptırmam onu anlayamadım ? Tavsiyleriniz çok önemli benim açımdan araca çok değer veriyorum, bana eğer arkadaş bunun yaptırırsan aracın motor performansı hem daha iyi olur hemde ömrü uzar vs. derseniz ilk fırsatta istanbula gelicem yaptırıcam bu işlemi..

Yorum Yap

Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Selamlar, bu custom yazılım yapılınca araca ne faydası oluyor ben konuya pek hakim değilim okudum ama pek anlayamadım. Yani HP artışı ve yakıtta azalma mı oluyor sadece? Ayrıyetten turboyu daha mı az ısındırıyor? Ben şehir içi kullanıyorum ve devamlı yüksek devirlerde kullanmıyorum. Benim açımdan çok gerekli mi bu işlemi yaptırmam onu anlayamadım ? Tavsiyleriniz çok önemli benim açımdan araca çok değer veriyorum, bana eğer arkadaş bunun yaptırırsan aracın motor performansı hem daha iyi olur hemde ömrü uzar vs. derseniz ilk fırsatta istanbula gelicem yaptırıcam bu işlemi..
                Yani ömür uzatma diyemem tabi
                Bu işler nasip kısmet, ama kat iptali ve yazılım ile gayet güzel güçler alınabilmekte.
                Custom olması maddi açıdan avantajı bulunmakta ama custom yazılımı kimin yapacağı önemli.

Ömür konusuna gelicek olursak, şöyle bir örnek vermek isterim.
                Kendinizi su içerken düşünün, eğer boğazınızı sıkarsam mı daha rahat su içersiniz, yoksa size dokunmadığımda mı ?
                Downpipe takıldığında, boğazınızı sıkmamış oluyorum

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Yani ömür uzatma diyemem tabi
                  Bu işler nasip kısmet, ama kat iptali ve yazılım ile gayet güzel güçler alınabilmekte.
                  Custom olması maddi açıdan avantajı bulunmakta ama custom yazılımı kimin yapacağı önemli.

Ömür konusuna gelicek olursak, şöyle bir örnek vermek isterim.
                  Kendinizi su içerken düşünün, eğer boğazınızı sıkarsam mı daha rahat su içersiniz, yoksa size dokunmadığımda mı ?
                  Downpipe takıldığında, boğazınızı sıkmamış oluyorum
                  Açıklamaya gel ya
                  sigpic

Yorum Yap

Mükemmel bir açıklama gerçekten
                    sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Açıklama için teşekkürler çok iyi örnek olmuş O zaman ben downpipe olayını yaptırıyım o iş mantıklı geldi bana . Onu da okuduklarıma göre en tavsiye edilen iskender usta iyi yapıyor,istanbula aracı getirmek lazım en kısa zamanda yaz olmadan

Yorum Yap

Getirmeden de yaptirilir. AYN Autonun elinde iskender downpipe olmasi lazim sifir. Size kargo yapabilirler, sonrasinda herhangi bir egsozcu takabilir

Yorum Yap

Aciklama hakkaten enteresan. uzerinde calisilmis gibi geldi bana?

Bunun disinda tuketim sizin kullaniminizda dusecektir. Arabayi ne kadar efendi kullanirsaniz dustugu icin, yazilim ve dp'nin rahatlamasiyla daha da dusecegini dusunuyorum.
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Normal kullanimda yazilimli ve downpipeli aracin daha az yakacagini dusunuyorum ben de
                            doayen!

Yorum Yap

Yaklasik 1 haftadir aracimi downpipeli ve yazilimla kullaniyorum, duzgun kullanimda yakit tuketiminin 100kmde 0.5-1 lt dustugunu soyleyebilirim. Fakat arac oyle keyifli bir hale geliyor ki kendinizi tutamiyorsunuz ve yakit tuketimini arttiriyorsunuz
                              34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
                              34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
                              34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
                              34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S

Yorum Yap

Stock araçlarda bile Downpipe 2 boy kadar fark ettiriyor.Ayrica downpipe da yakiti baya arttiriyor Birazda sesin etkisi olabilir... Ama kesinlikle takilmasi sart bence Yazilimla cok keyifli olur gercekten

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X