Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Far karartma r56
Çöküş
X
-
konu sonlanmmış varmı bir değişim atma yada bir problem ? yada koycak parçayı buldunuzmu sondurum nedir
Bir yorum yaz:
-
Tamam ozman ben oraya bi parça uydurcam artık 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
o parcadan bulmak zor oluyor ama ona benzer krom parca uydurabilirsiniz, fartuning erdinc abi calisma yapmisti bunun hakkinda danisabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Dostum ya o parçayı bulacaksın ya da benzer bir parça kestireceksin.Gençlerin dediği gibi o parça olmazda direk boyaya temas edip boyayı kaldıracaktır.
Bir yorum yaz:
-
Orjinal xenonlarin ici Aluminyumdur. Bu parcayi siz hali hazirda siyah boya ile boyadiginiz icin, ısının ilk temas ettigi yer(mercegin tam altinda) yanma meydana gelicek bu da boyayi sokecektir.

resimdeki far orj siyah xenondur. Icerisinde gri aluminyum bir parca var. Uzerinde BiXenon yazar. Bu parcanin amaci gorselligin disinda, ic kisimda isidan dolayi yanmayi ve boya sokulmesini engellemektir
En son düzenleyen Kekuti; 23-12-14, 12:22.
Bir yorum yaz:
-
Benim farlarım zaten orjnl bixenon mercegin dışında zaten var krom cerceve
Bir yorum yaz:
-
+2 mercek altlarina metal bir parca yaptirmaniz yada orjinal bi-xenon yazili parcayi bulmaniz gerekiyorAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 malesef dogru
Bir yorum yaz:
-
😄 ne yapmam gerekiyo bunu önlemem için
Bir yorum yaz:
-
+1 malesef dogruAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterellerinize saglik, ancak mercegin onunde, orjinallerinde olan krom bi xenon yazisi olmazsa mercek boyayi yakiyor haberiniz olsun...
Bir yorum yaz:
-
ellerinize saglik, ancak mercegin onunde, orjinallerinde olan krom bi xenon yazisi olmazsa mercek boyayi yakiyor haberiniz olsun...
Bir yorum yaz:
-
Bende cok tedirgin oldum sökerken ama söktükten sonra bi şekilde yaptım ya güzel oldu
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: