Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Stop camları far camlarına göre daha hassas şeyler daha kolay kırılabiliyor. Ben daha önce s2000'imin stopunu temizletmek için açtırmaya kalktım açarken çatlattılar sonra o çatlak yürüdü falan hoş olmadı
Ben de blackline seviyorum ama açma olayı riskli kobay olursan peşinden gelirim Oğuzhan
Aynen abi dogrusu siyah zemin far.Arka stoplara acaba bi islem yapilir mi Blackline gibi Simdi bunuda ogrenmek lazim Hem ortasıda yanar acaba olur mu böyle birşey
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben en son erdinc abiye bunu sordugumda riskli oldugunu soyluyordu stoplari acmanin, ama simdi nasildir bilemem tabi
far karartma diyince far camina film cekmek gibi algilaniyo aslinda dogrusu siyah zeminli far diyelim
😂 Aynen abi dogrusu siyah zemin far.Arka stoplara acaba bi islem yapilir mi Blackline gibi😄 Simdi bunuda ogrenmek lazim Hem ortasıda yanar acaba olur mu böyle birşey
Ve şunu belirtmek isterim adam işinin ehli,bu işi yaptıracaksanız Far Tuning tek adresiniz olmalı. (İstanbuldaysanız veya gelebilme ihtimaliniz varsa tabi)
Ve şunu belirtmek isterim adam işinin ehli,bu işi yaptıracaksanız Far Tuning tek adresiniz olmalı. (İstanbuldaysanız veya gelebilme ihtimaliniz varsa tabi)
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Merhaba,
Bir sakıncası yoksa far karartma işleminin kaça yapıldığını öğrenebilir miyim acaba?
250-300 TL civarında. (Fakat şimdi yeni yapılan Bi-xenon yazılı parçanın fiyatını bilmiyorum.Far Tuning Erdinç abiden güncel fiyat almak lazım).
Tahminim maksimum 300-350 TL ye iş biter.
Banada lazim onur o parcadan. Kime geliyor ne zaman geliyor ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Far Tuning Erdinç abi yaptırıyor şu anda.1 hafta içinde onun elinde olur.O parça geldiğinde benim parçayı da değiştireceğiz.Ben buradan haber veririm gelince.
Bir yorum yaz: