Siyah Zeminli farsiz Mini kalmasin 😄 Gule gule kullanin cok basarili duruyo.Orjinalden gercekten farki yok gibi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Far karartma r56
Çöküş
X
-
Yok ya yıkatmadım filmden önce su tuttukAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoo arabayı yıkatmışın. Tanıyamadım
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Bi kaç güncelde benden olsun
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel olmuş,maliyeti ne kadar oldu.
Bir yorum yaz:
-

Güncel atalım. Dün boyama işini hallettik anılla beraber. Bence gayet başarılı.
Buda bonus

34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Eyvallah sağolasın ozaman bi süre daha gerek yok anadoludan avrupaya geçmeyeAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörüştüm gelen parçalar çizikmiş. Tekrar gönderilmiş. Bu ctesi gibi elimde olur tahminen diyor ama tabi hala kesinliği yok. Yılan hikayesine döndü bu iş
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Görüştüm gelen parçalar çizikmiş. Tekrar gönderilmiş. Bu ctesi gibi elimde olur tahminen diyor ama tabi hala kesinliği yok. Yılan hikayesine döndü bu işAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler bnde bu hafta içi maslağa geçebilirim geçersem bende uğrar bilgi alırım..
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler bnde bu hafta içi maslağa geçebilirim geçersem bende uğrar bilgi alırım..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen haftasonu uğrayacağım son durum nedir bilmiyorum arayıp gorusebilirsiniz
Far Tuning-Erdinc
0538 920 04 04
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben haftasonu uğrayacağım son durum nedir bilmiyorum arayıp gorusebilirsiniz
Far Tuning-Erdinc
0538 920 04 04
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar nedir son durum bilen var mı? Salı günü parça gelicek demişti sanırım bi kaç arkadaş tabi birde erdinç abiden randevü alması var
Bir yorum yaz:
-
Abi cok sagolasin ben bunu yine gundemime sokayim o zaman 😄Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bildigim kadariyla olmuyor, muayenede de bir problem yasamadim ben siyah zeminden bu gune kadar
Bir yorum yaz:
-
Abi bildigim kadariyla olmuyor, muayenede de bir problem yasamadim ben siyah zeminden bu gune kadarAslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki bu boyama islemi sonucu yansimada aydinlatmada sapma vs. tarzi birsey oluyor mu? Geri donusu olmayan bir uygulama yanlis anlamadiysam. Muayeneden gecerken filan herhangi bir sikinti yaratir mi?
Bir yorum yaz:
-
Peki bu boyama islemi sonucu yansimada aydinlatmada sapma vs. tarzi birsey oluyor mu? Geri donusu olmayan bir uygulama yanlis anlamadiysam. Muayeneden gecerken filan herhangi bir sikinti yaratir mi?
Bir yorum yaz:
-
Salı günü falan Erdinç abinin elinde olacak parça.İsteyenler bence arayıp görüşsün.Sonuçta stoklu parça.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: