Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Far karartma r56

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• b.battal
    yanıtladı
    Stop camları far camlarına göre daha hassas şeyler daha kolay kırılabiliyor. Ben daha önce s2000'imin stopunu temizletmek için açtırmaya kalktım açarken çatlattılar sonra o çatlak yürüdü falan hoş olmadı

Ben de blackline seviyorum ama açma olayı riskli kobay olursan peşinden gelirim Oğuzhan

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    �� Aynen abi dogrusu siyah zemin far.Arka stoplara acaba bi islem yapilir mi Blackline gibi�� Simdi bunuda ogrenmek lazim Hem ortasıda yanar acaba olur mu böyle birşey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    ben en son erdinc abiye bunu sordugumda riskli oldugunu soyluyordu stoplari acmanin, ama simdi nasildir bilemem tabi

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    far karartma diyince far camina film cekmek gibi algilaniyo aslinda dogrusu siyah zeminli far diyelim
    😂 Aynen abi dogrusu siyah zemin far.Arka stoplara acaba bi islem yapilir mi Blackline gibi😄 Simdi bunuda ogrenmek lazim Hem ortasıda yanar acaba olur mu böyle birşey

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Bizim araca bi işlem daha çıktı.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    far karartma diyince far camina film cekmek gibi algilaniyo aslinda dogrusu siyah zeminli far diyelim

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Karartilmis far bence miniye en sart olan sey😄 Cok iyi duruyo gercekten ozellikle acik renklerde

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ve şunu belirtmek isterim adam işinin ehli,bu işi yaptıracaksanız Far Tuning tek adresiniz olmalı. (İstanbuldaysanız veya gelebilme ihtimaliniz varsa tabi)
    +1 kesinlikle

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Ve şunu belirtmek isterim adam işinin ehli,bu işi yaptıracaksanız Far Tuning tek adresiniz olmalı. (İstanbuldaysanız veya gelebilme ihtimaliniz varsa tabi)

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Süpermiş. Söker farları göndeririz siyah geri gelir

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhaba,
    Bir sakıncası yoksa far karartma işleminin kaça yapıldığını öğrenebilir miyim acaba?
    250-300 TL civarında. (Fakat şimdi yeni yapılan Bi-xenon yazılı parçanın fiyatını bilmiyorum.Far Tuning Erdinç abiden güncel fiyat almak lazım).
    Tahminim maksimum 300-350 TL ye iş biter.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Banada lazim onur o parcadan. Kime geliyor ne zaman geliyor ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Far Tuning Erdinç abi yaptırıyor şu anda.1 hafta içinde onun elinde olur.O parça geldiğinde benim parçayı da değiştireceğiz.Ben buradan haber veririm gelince.

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Merhaba,
    Bir sakıncası yoksa far karartma işleminin kaça yapıldığını öğrenebilir miyim acaba?

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    1 hafta daha bekleyin de bi-Xenon yazılı orjinal parçaya birebir urun gelecek
    Buradan haber veririm size

Banada lazim onur o parcadan. Kime geliyor ne zaman geliyor ?

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    1 hafta daha bekleyin de bi-Xenon yazılı orjinal parçaya birebir urun gelecek
    Buradan haber veririm size

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    konu sonlanmmış varmı bir değişim atma yada bir problem ? yada koycak parçayı buldunuzmu sondurum nedir

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X