Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Onurum masallah , duell bence kirsal duruyor sevemedim bence bu haliyle yerle bir bas jcw body kit malesef artik sahin parasi resmen ama jcw body takildiginda yeni bir araban oluyor gercekten acele etme yavas yavas yap en buyuk avantajin aldigin her parca bolt on yarin objr gun bir mini daha alsan aktarabilirsin nacizane fikrim eger arabayi yukleyip jcw body kit alicaksan yapma , araci i sat parcalarini sok , turbo bodykit vs ye verecegin parayi jcw almaya zorla bence daha iyi olacaktir , eger proje yapilicaksa manuel ekranli jcw tercihin olmali
Onur eline sağlık güzel olmuş gerçekten araç, iç trimleride carbona çevirebilirsin öneri olarak, direksiyonla uyumlu olur baya. Bende bu direksiyondan istirem yaaa
Teşekkürler benimde aklımda iç trimleri karbon yapmak var ama iyi bi usta bulmak lazım geçen ay bir arkadaşımız iç parçalarını yaptırdı sökülen parçalarda şuan titreme ve ses var önerdiğiniz biyer var mı?
Onur eline sağlık güzel olmuş gerçekten araç, iç trimleride carbona çevirebilirsin öneri olarak, direksiyonla uyumlu olur baya. Bende bu direksiyondan istirem yaaa
[QUOTE=GRKM;92530]Fren, jant, direksiyon gayet iyi dokunuslar olmus. Nacizane fikrim ne kdr Jcw gorunumu sevsem de bu kadar jcw ve sonradan jcw b.k. icinde butun ve şık duran s gorunumde kalin daha farkli olun
Benimde jcw görünümü çok hoşuma gitsede şu sıralar duell bk gözüme ayrı bi güzel gelio ama dışardan çok kırsal diyende var
Frenler cok iyi! exterior jcw harika olur ama kur malum siyasal sureclerden sonra biraz olsun gevseyecegini dusunuyorum, acelee etme cok derim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler NDG mor rengi ayrı bi hava kattı katılıyorum şu sıralar beklemek lazım bayramdan sonra fiyatların daha da artacağını söylüyorlar şimdilik bekliyoruz.
Fren, jant, direksiyon gayet iyi dokunuslar olmus. Nacizane fikrim ne kdr Jcw gorunumu sevsem de bu kadar jcw ve sonradan jcw b.k. icinde butun ve şık duran s gorunumde kalin daha farkli olun 👍
Bir yorum yaz: