Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

jcw projesi başlasın

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Masallah frenler cok iyi duruyor gercekten

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dusunmedigin bir parca var mi Ceyhunum

Masallah Onurcum gule oynaya frenle araci ates ediyor.. Su bodykitide cozmek gerek sanki artik
    Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Düşünmeden olmaz biliyorsun Keremim Tam olarak bilgi edinemedim hiç bu direksiyonun maliyeyi hakkında bu yüzden merak ediyorum. sağdaki gösterge greddy multi gauge galiba yanlış görmediysem , powershopa sormuştum geçen üretimden kalktığını söylediler
    -Teşekkürler, bir DEV değil yolundan gidiyoruz KZU KZU Frenler canavar maşallah mesafeyi baya kısalttı. Bodykiti çok istiyorum ama hala kararsızım s görüntüsü çok hoşuma gidiyor.

-karbon direksiyon, miniler için hem görsel olarak aracı tamamlıyor, hemde konfor olarak çok rahat bir direksiyon hakimiyeti sağlıyor şiddetle tavsiye ediyorum. Sponsorumuz Nimotech bu konuda size yardımcı olacaktır. Sağdaki greddy multi guage alternatif olarak defi önerebilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ceyhun737
    yanıtladı
    Düşünmeden olmaz biliyorsun Keremim Tam olarak bilgi edinemedim hiç bu direksiyonun maliyeyi hakkında bu yüzden merak ediyorum. sağdaki gösterge greddy multi gauge galiba yanlış görmediysem , powershopa sormuştum geçen üretimden kalktığını söylediler

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah geçen gün zorludan etilere giden yolda karşı şeritte gördüm ancak selam veremedim, direksiyon maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz özel değilse pm den , bende almayı düşünüyorum
    Dusunmedigin bir parca var mi Ceyhunum

Masallah Onurcum gule oynaya frenle araci ates ediyor.. Su bodykitide cozmek gerek sanki artik

Bir yorum yaz:

• ceyhun737
    yanıtladı
    Maşallah geçen gün zorludan etilere giden yolda karşı şeritte gördüm ancak selam veremedim, direksiyon maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz özel değilse pm den , bende almayı düşünüyorum

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    Konuyu biraz hortlatalım

S ten JCW çıkartmaya çalışırken zamanla sarfettiğimiz mesailer, edindiğim bilgi ve tavsiyeler doğrultusunda projede farklı bir yol aldık. Projeyi jcw değilde S görüntüsünü bozmadan devam ettik.
    Şimdilik bir kaç fotoğraf paylaşıyorum daha sonra hikayeyi resimli bir şekilde anlatacağım.

To be continued...

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    areNIMOTECH hızır gibi yetişti imdadımıza (hala almadım)

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    [QUOTE=MeOnYa;74290]
    Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Ebaydaki saticilar kargo/nakliye ile Türkiye'ye göndermiyor.(Benim görüştüklerim)Bazi calışmalar yapıyorum eger kafama yatarsa önümüzdeki ay bodykit,spoiler ithalatına başlayacağım.

instagram.com/minicooperaksesuar
    Bodykit için yeni sponsorumuz NİMOTECH PERFORMANCE yardımcı olacaktır. (Almadıysanız ve hala düşünüyorsanız )

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    [QUOTE=kuzulove;74221]
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

makyajlı bodykit ebayde bitane buldum, burdan sipariş verince ebaydekinden daha pahalıya geliyor(illa makyajlı olacak)
    sadece aynayı spoilerı bide kaputtaki hava girişini kırmızı yapmayı düşünüyorum .kaliperler şuanki janta sığmıo onun için yeni jant almaklazım sanırım bosykit baya sıkıntı çıkarıcak bana
    Ebaydaki saticilar kargo/nakliye ile Türkiye'ye göndermiyor.(Benim görüştüklerim)Bazi calışmalar yapıyorum eger kafama yatarsa önümüzdeki ay bodykit,spoiler ithalatına başlayacağım.

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    teşekkürler

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Su an sifirdan bir arac yapip o heycani tekrardan yasamak istedim ama yorucu, kolay gelsin simdiden...

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Bazi parcalar bende mevcut pm den yaziyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    jcw projesi başlasın

Coil dusunursen burc arkadasimzda var

Batuhan Aydoğdu
    En son düzenleyen batubility; 28-10-14, 18:15.

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Makyajli bulup getirirseniz bende sizden sonra getirebilirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X