Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
jcw projesi başlasın
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDusunmedigin bir parca var mi Ceyhunum
Masallah Onurcum gule oynaya frenle araciates ediyor.. Su bodykitide cozmek gerek sanki artik
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDüşünmeden olmaz biliyorsun KeremimTam olarak bilgi edinemedim hiç bu direksiyonun maliyeyi hakkında bu yüzden merak ediyorum. sağdaki gösterge greddy multi gauge galiba yanlış görmediysem , powershopa sormuştum geçen üretimden kalktığını söylediler
Frenler canavar maşallah mesafeyi baya kısalttı. Bodykiti çok istiyorum ama hala kararsızım s görüntüsü çok hoşuma gidiyor.
-karbon direksiyon, miniler için hem görsel olarak aracı tamamlıyor, hemde konfor olarak çok rahat bir direksiyon hakimiyeti sağlıyor şiddetle tavsiye ediyorum. Sponsorumuz Nimotech bu konuda size yardımcı olacaktır. Sağdaki greddy multi guage alternatif olarak defi önerebilirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Düşünmeden olmaz biliyorsun KeremimTam olarak bilgi edinemedim hiç bu direksiyonun maliyeyi hakkında bu yüzden merak ediyorum. sağdaki gösterge greddy multi gauge galiba yanlış görmediysem , powershopa sormuştum geçen üretimden kalktığını söylediler
Bir yorum yaz:
-
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah geçen gün zorludan etilere giden yolda karşı şeritte gördüm ancak selam veremedim, direksiyon maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz özel değilse pm den , bende almayı düşünüyorum
Masallah Onurcum gule oynaya frenle araciates ediyor.. Su bodykitide cozmek gerek sanki artik
Bir yorum yaz:
-
Maşallah geçen gün zorludan etilere giden yolda karşı şeritte gördüm ancak selam veremedim, direksiyon maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz özel değilse pm den , bende almayı düşünüyorum
Bir yorum yaz:
-
Konuyu biraz hortlatalım
S ten JCW çıkartmaya çalışırken zamanla sarfettiğimiz mesailer, edindiğim bilgi ve tavsiyeler doğrultusunda projede farklı bir yol aldık. Projeyi jcw değilde S görüntüsünü bozmadan devam ettik.
Şimdilik bir kaç fotoğraf paylaşıyorum daha sonra hikayeyi resimli bir şekilde anlatacağım.
To be continued...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=MeOnYa;74290]Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Ebaydaki saticilar kargo/nakliye ile Türkiye'ye göndermiyor.(Benim görüştüklerim)Bazi calışmalar yapıyorum eger kafama yatarsa önümüzdeki ay bodykit,spoiler ithalatına başlayacağım.
instagram.com/minicooperaksesuar)
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=kuzulove;74221]Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
makyajlı bodykit ebayde bitane buldum, burdan sipariş verince ebaydekinden daha pahalıya geliyor(illa makyajlı olacak)
sadece aynayı spoilerı bide kaputtaki hava girişini kırmızı yapmayı düşünüyorum .kaliperler şuanki janta sığmıo onun için yeni jant almaklazım sanırım bosykit baya sıkıntı çıkarıcak bana
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Su an sifirdan bir arac yapip o heycani tekrardan yasamak istedimama yorucu, kolay gelsin simdiden...
Bir yorum yaz:
-
Bazi parcalar bende mevcut pm den yaziyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
jcw projesi başlasın
Coil dusunursen burc arkadasimzda var
Batuhan AydoğduEn son düzenleyen batubility; 28-10-14, 18:15.
Bir yorum yaz:
-
Makyajli bulup getirirseniz bende sizden sonra getirebilirim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: