merhabalar siyah coopers kullanıcısıyım aracımda şuan sadece film var jcw ye bodykitten başlıyım dedim daha sonra egzozu yaptırmayı düşünüyorum...aklımdakiler body kit, direksiyon , koltuklar, egzoz (egzoz ta iskenderi tavsiye ediyorlar), motora şimdilik dokunmiyim diyorum. yayları 3.5 cm kısaltırım heralde, frenleride değiştirsemmi diye düşünüyorum ama sadece kırmızı renkli olduğu için jcw takmak içimden geçiyo yalan yok=) bahsettiğim parçaları bi kaç yere sordum çok pahalı geldi ebayden almak mümkünmüdür? şimdilik aklımdakiler bu kadar yorumlarınızı bekliyorum keyifli forumlar =)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
jcw projesi başlasın
Çöküş
X
-
Simdi egri oturup dogru konusmak lazim..
Frenler cooperlar icin uretilmis en iyi parca Yola civiliyor adeta, hatta gp frenleri tartismasiz uretilen en iyi kitlerden birisi..
egsoz en kolay is, ancak bodykit icin iyi arastirilmali..
Mctr garaj bolumunde bu sekilde deistirdigimiz 3 adet proje var.
1) Nht39 nickli nihat abinin araci
2) Kaan unal in r59 roadsteri
3) Benim eski Y MCS
Bu konular size fikir verebilir, bir bakin derim..
ama dogru yoldasiniz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
jcw projesi başlasın
Bende aynı sıkıntıdayım.Makyajlı kasa body kit yok getiren.Bendede takıntı var makyajlı olsun istiyorum.Eski taksam sanki araba eski kasa gibi geliyor gözüme(birtek bama böyle başkaları farketmiyor bile ) Sizin araç siyahtı sanırım makyajlı olup olmaması hiç belli olmaz body kit getiren makyajsız çok var.Egsoz işi kolay iş.Sizin aracın tavanı aynaları kırmızı yapıp jcw çevirseniz çok iyi durur.Frenleride kesim değiştirmek lazım ki eksiksiz dursun.Fren olmayınca göze batıyor kırmızı kaliperler çok başka
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Arenin elinde olabilir, sormak lazim..
Burda onemli olan butce, hepsini bir arada mi yapicaksiniz ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
[QUOTE=OGZ59;74212]
makyajlı bodykit ebayde bitane buldum, burdan sipariş verince ebaydekinden daha pahalıya geliyor(illa makyajlı olacak)
sadece aynayı spoilerı bide kaputtaki hava girişini kırmızı yapmayı düşünüyorum .kaliperler şuanki janta sığmıo onun için yeni jant almaklazım sanırım bosykit baya sıkıntı çıkarıcak bana
Yorum Yap
-
jcw projesi başlasın
Coil dusunursen burc arkadasimzda var
Batuhan AydoğduEn son düzenleyen batubility; 28-10-14, 18:15.
Yorum Yap
-
Su an sifirdan bir arac yapip o heycani tekrardan yasamak istedim ama yorucu, kolay gelsin simdiden...doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
[QUOTE=kuzulove;74221]Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
makyajlı bodykit ebayde bitane buldum, burdan sipariş verince ebaydekinden daha pahalıya geliyor(illa makyajlı olacak)
sadece aynayı spoilerı bide kaputtaki hava girişini kırmızı yapmayı düşünüyorum .kaliperler şuanki janta sığmıo onun için yeni jant almaklazım sanırım bosykit baya sıkıntı çıkarıcak bana
instagram.com/minicooperaksesuarsigpic
Yorum Yap
-
[QUOTE=MeOnYa;74290]Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Ebaydaki saticilar kargo/nakliye ile Türkiye'ye göndermiyor.(Benim görüştüklerim)Bazi calışmalar yapıyorum eger kafama yatarsa önümüzdeki ay bodykit,spoiler ithalatına başlayacağım.
instagram.com/minicooperaksesuarsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap