mınıauto yusuf usta
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fren Balatası ve Disk İçin Önerileriniz
Çöküş
X
-
No problemAslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamamdır Alen, teşekkür ediyorum şimdiden.
Yorum Yap
-
fıyat konusunda bir şey dıyemem evet ucuz olabılır...ben başka şeylerde yaptırdığım için total olarak görüyoruz hesabıAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHurmak Gokhana sorun daha ucuza alabilirsiniz. Adımı verirseniz size guzel bir indirim de yapacaktır.
Yorum Yap
-
Anlıyorum zaten Hurmak sadece parca satıyor ve arada buyuk fark oluyor baska yerlerle eh parca olduktan sonra heryerde taktırılır.Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfıyat konusunda bir şey dıyemem evet ucuz olabılır...ben başka şeylerde yaptırdığım için total olarak görüyoruz hesabı
Yorum Yap
-
haklısın kardeşimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnlıyorum zaten Hurmak sadece parca satıyor ve arada buyuk fark oluyor baska yerlerle eh parca olduktan sonra heryerde taktırılır.
Yorum Yap
-
No Comment
Bence bu firma isimli muhabbetleri PM den yapalım

Bilmem ne dersiniz

En son düzenleyen cemeskiyurt; 05-06-12, 21:06.
Yorum Yap
-
imkanın varsa jcw kıt al derım ama onlarda bu aralar ıyı zam yedıAslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende ebc düşünüyorum balatalar bitince. orjinal balatalar beyaz jantları 2günde kapkara yapıyor
Yorum Yap

Yorum Yap