Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Egzoz Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    çok soru sordum ama bir de ilk etapta kutu içi hava filtresi almasam yazılım konusunda bir sıkıntı yaratır mı yoksa almam şart mı?
    Sart degil hatta yazilim sonrasinda guncelleme yaptirmak da elzem olmaz bence. Filtre kiti takarsan guncelleme cok ise yarar tabii.

İstersen dp takip ariza yakana kadar yazilimsiz da gezebilirsin, adim adim daha zevk alirim dersen.

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Sart degil hatta yazilim sonrasinda guncelleme yaptirmak da elzem olmaz bence. Filtre kiti takarsan guncelleme cok ise yarar tabii.

İstersen dp takip ariza yakana kadar yazilimsiz da gezebilirsin, adim adim daha zevk alirim dersen.
      downpiple yazılımı birlikte yaptırmak istiyorum ariza ışığına karşıyım hava filtersinde de itg yada bmc arasında kaldım ikiside kutu içi kit düşünmüyorum

Yorum Yap

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        downpiple yazılımı birlikte yaptırmak istiyorum ariza ışığına karşıyım hava filtersinde de itg yada bmc arasında kaldım ikiside kutu içi kit düşünmüyorum
        ikisi de Güzel filtreler hangisi uygunsa onu tak derim, kit düşünmediğine göre, filtre filtredir benim kendi düşüncem
        01 AYF 01 Stage III Mını TT

Yorum Yap

Aslı B.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          ikisi de Güzel filtreler hangisi uygunsa onu tak derim, kit düşünmediğine göre, filtre filtredir benim kendi düşüncem
          bmc de karar kıldım çok sağol bilgiler için

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X