Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Egzoz Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla eski aracimda son susturucuya cok cilgin bi para vermistim. Dp takmadan hic bir ses alamadim
    DP den sonra show basladi
    sec 08 sizin aracınız mı?
    En son düzenleyen Kekuti; 02-11-13, 16:59.

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ben olsam oyle yapmazdim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      almadım zaten fiyatta anlasamadık ama şu arıza ışığından korkuyorum yazılımla bile yakarsa diye sizde hic yanmadı mı yazılımdan sonra?

Yorum Yap

Ben iskender ustadan cikip direk yazilima gittim.ayni gune denk getirmistm.ben hic isigi gormedim bile.

sigpic

Yorum Yap

Benim egzoz patirdamasinin yazilimdan sonra gelmesi kesin diyebilir miyiz

Yorum Yap

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            sec 08 sizin aracınız mı?
            hayır Seckinin, o arabada mesela orjinal JCW son susturucu ve DP var. 63mm komple boru.

Bendeki egsoz şuan Kaan'ın R59'unda. Eisenmann Susturucu, düz boru ve DP Var.
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              almadım zaten fiyatta anlasamadık ama şu arıza ışığından korkuyorum yazılımla bile yakarsa diye sizde hic yanmadı mı yazılımdan sonra?
              Şunu söyliim, arıza ışığı sadece orda yanması moral bozuyor. Yazılım yapılana kadar öyle kullanmanızda hiç bir sakınca yok.

Emisyon hatası gibi bir hata olduğu için arabanızda Safe Mode vs gibi bir kesme, basınç düşürme gibi birşey söz konusu değil.

Hatta araba için bence daha yararlı
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Şunu söyliim, arıza ışığı sadece orda yanması moral bozuyor. Yazılım yapılana kadar öyle kullanmanızda hiç bir sakınca yok.

Emisyon hatası gibi bir hata olduğu için arabanızda Safe Mode vs gibi bir kesme, basınç düşürme gibi birşey söz konusu değil.

Hatta araba için bence daha yararlı
                tamam ozaman yaptırıcam insallah yaptırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım

Yorum Yap

persembe gününe ayn oto dan ve ecufastten randevu aldım önce ayn otoda iskender ustanın yapmıs oldugu downpipe takılıcak hayırlısıyla sonrasında da ecufastin ellerine bırakıcam aracı bakalım neler olucak

Yorum Yap

Hayirli olsun simdiden.ecu fastten bu kdr cabuk randevu aldigin icin sanslisin ben 150 gunden fazladir randevu bekliyorum.

sigpic

Yorum Yap

Hayirli olsun simdiden.ecu fastten bu kdr cabuk randevu aldigin icin sanslisin ben 150 gunden fazladir randevu bekliyorum.

sizde yazılım vardı sanırsam güncelleme için mi bekliyorsunuz?

Yorum Yap

Yazilim var bende ama ufak bi islem yapilmasi lazim.

sigpic

Yorum Yap

Yazilim var bende ama ufak bi islem yapilmasi lazim.

150 gun cok uzun bi sure 5 ay yapar neden oyle olmus ki nasil bir islem yapilacak?

Yorum Yap

guncelleme yapilacak.

sigpic

Yorum Yap

guncelleme yapilacak.

anladım hayırlısı neyse o olsun ben sizin sayenizde yaptırıyorum cok yardımcı oldunuz forum olarak çok teşekkürler insallah güzel birsey çıkar ortaya

Yorum Yap

çok soru sordum ama bir de ilk etapta kutu içi hava filtresi almasam yazılım konusunda bir sıkıntı yaratır mı yoksa almam şart mı?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X