Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Egzoz Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R56 Egzoz Sorunu

Merhabalar;

Aracım r56 cooper s ancak egzoz la ilgili bir problem yaşıyorum ancak soruna çözüm bulamadık ve sorunun arabada olabileceğini düşünüyoruz.

Geçen ay iskender abinin downpipe ını taktık ve geçen haftada krom egzoz çekildi araca. 51 lik orjinal krom boru ve ortada ve sonda spor susturucu mevcut.

Araç otomatik ve egzoz dan çok güzel ses geliyor ancak cooper bir turlu patlatmıyor, her türlü gaza asıldım ve her deviri denedim ancak bu cooper s lerde devir düşene kadar çat pat dolaşma olayı benim aracımda olmuyor.

Siz değerli forum üyelerine sormak istiyorum ne gibi bir problem olabilir acaba egzozda yada araçta, çünkü bu arabalarda susturucu sökseler bile pat çat diye gidiyor. Çözemedim gitti, spor tuşuna basıyorum öyle deniyorum ve araç orjinal egzozunda da patlatma yapmıyordu.

aracı spor moduna aldığınız zaman valf kapakçıklarının açılması lazım sorunun motorda olduğunu düşünüyorum tabi bilen arkadaslar yardımcı olucaktır yine,aynı zamanda şuan benım aracımda stock egzoz olmasına rağmen spor moduna alınca bu dediğiniz patlamaları yapıyor sizinki çok ilginc

Yorum Yap

Yazılımsal bir problem, Dr. Ecu sorunu çözecektir, daha doğrusu problem değil, MINI'nin tercihi diyelim
      [CENTER]
      VENI, VIDI, MINI.
      [/CENTER]

Yorum Yap

Hizli cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Insallah motorda birsey yoktur. Yazilim duzelince o da duzelir

Yorum Yap

Motorla alakalı değil, yabancı forumlarda da bir çok kez tartışıldı. R56 kasa, R53 gibi egsoz patlatmıyor maalesef, ve MINI kullanıcıları bundan çok şikayetçi. Çözüm olarak yazılımla sonuç alındığı yazılmış.
          [CENTER]
          VENI, VIDI, MINI.
          [/CENTER]

Yorum Yap

Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Motorla alakalı değil, yabancı forumlarda da bir çok kez tartışıldı. R56 kasa, R53 gibi egsoz patlatmıyor maalesef, ve MINI kullanıcıları bundan çok şikayetçi. Çözüm olarak yazılımla sonuç alındığı yazılmış.
            Peki orjinal yazilim mi yuklenmis yoksa remap mi yapilmis bilginiz varmi acaba

Yorum Yap

size bir sorum olucak araçta downpipe var yazılım yok arıza ışığı yakma durumu nasıl?

Yorum Yap

Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Peki orjinal yazilim mi yuklenmis yoksa remap mi yapilmis bilginiz varmi acaba
                Remap yapılıyor, orijinal yazılım zaten o patırdamayı kesen
                [CENTER]
                VENI, VIDI, MINI.
                [/CENTER]

Yorum Yap

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  size bir sorum olucak araçta downpipe var yazılım yok arıza ışığı yakma durumu nasıl?
                  Bazı arkadaşlarda 200 km de bazılarında 2000 km de yaptı. Rastgele diyebiliriz tam bir limiti yok.

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bazı arkadaşlarda 200 km de bazılarında 2000 km de yaptı. Rastgele diyebiliriz tam bir limiti yok.
                    yazılım yaptırdıktan sonra yakma şansı var mı?birde napıyolar sensörümü iptal ediyolar acaba?

Yorum Yap

yazılım yaptırdıktan sonra yakma şansı var mı?birde napıyolar sensörümü iptal ediyolar acaba?
                      Yazılım ile kapatıldıktan sonra tabii ki yakma şansı var. Isler yolunda gitmediğinde, bazen yazılımsal sıkıntılarda dahi yakabilir fakat sırf yazılım var diye 7/24 yakma durumu olmaz. Yani artik asıl görevini yapıyor olur. Tam olarak bilmiyorum fakat ya iptal ediyorlardır ya da yanıltıyorlardır.

Yorum Yap

Bende 1 kerw yanmisti. Kodu iptal etmeyi unuttuklari icin
                        Egsoz emisyon hatasi kodunu iptal ediyorlar. DP takinca mevcutta yanan bu isik zaten emisyon isigi, safe mode a falan almiyor
                        Hic yanmayan aracta gordum, ama yandigini gorduklerim genelde 100.kmde oluyor. Yavas gittiginizde yakiodu.
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Bende 1 kerw yanmisti. Kodu iptal etmeyi unuttuklari icin
                          Egsoz emisyon hatasi kodunu iptal ediyorlar. DP takinca mevcutta yanan bu isik zaten emisyon isigi, safe mode a falan almiyor
                          Hic yanmayan aracta gordum, ama yandigini gorduklerim genelde 100.kmde oluyor. Yavas gittiginizde yakiodu.
                          bugun remus son susturucu alıcam, heralde bu downpipe işine girmeye pek sıcak bakmıyorum arıza ışığı durumundan dolayı bide downpipe yaptırırım yazılım yaptırırım arıza ışığı yakarsa hiç hoş olmaz

Yorum Yap

Valla eski aracimda son susturucuya cok cilgin bi para vermistim. Dp takmadan hic bir ses alamadim
                            DP den sonra show basladi
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

bugun remus son susturucu alıcam, heralde bu downpipe işine girmeye pek sıcak bakmıyorum arıza ışığı durumundan dolayı bide downpipe yaptırırım yazılım yaptırırım arıza ışığı yakarsa hiç hoş olmaz
                              Ben olsam oyle yapmazdim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X