arkadaslar sunroof kapali iken tikir tikir ses yapiyo sanki yerinde hareker eder gibi.yarim veya tam actigimda da ses tamamen kesiyor.bi onceki arabam da (2007 r56)da tam tersi oluyordu.nedir bu sunroof dan cektigimiz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2011 r56 sunroof ses
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar sunroof kapali iken tikir tikir ses yapiyo sanki yerinde hareker eder gibi.yarim veya tam actigimda da ses tamamen kesiyor.bi onceki arabam da (2007 r56)da tam tersi oluyordu.nedir bu sunroof dan cektigimiz
Yorum Yap
-
Aslı VOLKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar bugun canakkale yolunda d100 baya kötüydü yamalı her yer 1-2 kere 130-140km'de cukura düştüm sunroof yarım parmak kadar acıkdı sanki direk ses rüzgar almaya başladı,sizinde başınıza geliyo mu böyle olaylarda, napsak ki ?
Yorum Yap
-
Aslı VOLKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar bugun canakkale yolunda d100 baya kötüydü yamalı her yer 1-2 kere 130-140km'de cukura düştüm sunroof yarım parmak kadar acıkdı sanki direk ses rüzgar almaya başladı,sizinde başınıza geliyo mu böyle olaylarda, napsak ki ?
Yorum Yap
-
Aslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar sunroof kapali iken tikir tikir ses yapiyo sanki yerinde hareker eder gibi.yarim veya tam actigimda da ses tamamen kesiyor.bi onceki arabam da (2007 r56)da tam tersi oluyordu.nedir bu sunroof dan cektigimiz
Yorum Yap
-
Dediğim gibi güzel bi bakım yapılmalı iyice yağlanmalı devamlı açıp kapatılmalı daha sonra sesler biraz azalacaktır. Ama çok rahatsız edici bir ses ise profesyonelden yardım almak gerekir lastikleri zamanla yıpranıyo. Sunroof sökülüp lastikler yerine oturtulacak veya yeni lastik alınıp yerine oturtulacak, daha sonra kızaklarda bir sıkıntı varmı yokmu diye bakılacak gevşeyen yerleri sıkılacak sonra sunroof tekrar yerine oturtulacak. Tabi bu söylediklerim yazıldığı gibi kolay bir iş değil kesinlikle yağlamaktan başka hiçbirşeyine dokunmayın.
Yorum Yap
Yorum Yap