arkadaşlar farın içindeki krom hiç hoşuma gitmiyor açıp siyaha boyamayı düşünüyorum aranızda daha önceden açıp boyayan varmı zorluk derecesi nedir elimizde kalırmı ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
far içi boyama
Çöküş
X
-
Faruk'S
cooper icin hic fikrim yok ancak ford focus icin canli yapilisini izleme imkanim oldu.Pek zor bi sistem değil.Fırınlama ile camından ayırmanız gerekiyo öncelikle.Ardından boyayacagınız yerin tutmasi icin zimpara yapmalisiniz ardindan sprey boya isinizi gorur
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha onceden bi konuda geciyordu galiba siyah far. Yanlis hatirlamiyorsam biraz mesakkatli ve titizlik gerektiren bir is. En iyisi siyah far almak. eskileride satmak
içini açıp boyatan bir kaç arkadaşımız var. Ayhan zannediyorum bir dönem uğraşmıştı bu işle ilgili, ama mevcutta kullanan eski Minici dostumuz Ege var.. Ege içini açtı boyattı, fena da olmadı ancak Xenonlar far içinde sıcaklık yarattığından ötürü boyada dökülmeler vs başladı. Bide kendi kanımca, Orjinali ile boya arasında ciddi fark oluyor görüntü açısından..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
r53 için sahibinden'de gördüm bi link. İlgilenenler bi görüşsün bence..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...08352155/detay1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 için sahibinden'de gördüm bi link. İlgilenenler bi görüşsün bence..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...08352155/detay
Far boyama konusunda florya da cok iyi referansli birisi varEn son düzenleyen GRKM; 31-12-12, 18:27.
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu angel far bildigin junyan cin mali bisi ve mercekleri fln cok kalitesiz.
Far boyama konusunda florya da cok iyi referansli birisi var
Semih mi bahsettigin boyaci1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu angel far bildigin junyan cin mali bisi ve mercekleri fln cok kalitesiz.
Far boyama konusunda florya da cok iyi referansli birisi varsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben zamanında kıyamadığım için açtırmadım, 0 siyah far aldım. Sonra arabayı 3 ay kullanmadım, farlara taş gelmesin diye
içini açıp boyatan bir kaç arkadaşımız var. Ayhan zannediyorum bir dönem uğraşmıştı bu işle ilgili, ama mevcutta kullanan eski Minici dostumuz Ege var.. Ege içini açtı boyattı, fena da olmadı ancak Xenonlar far içinde sıcaklık yarattığından ötürü boyada dökülmeler vs başladı. Bide kendi kanımca, Orjinali ile boya arasında ciddi fark oluyor görüntü açısından..En son düzenleyen AYHAN; 15-01-13, 01:27.sigpic
Yorum Yap
-
Burak
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayhan senin farlar güzeldi boyası sıkıntımı yaşadın
Az paraya acip kapamiyorlar .sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap