Arabayi aldiktan snr yaklasik 500. Km'de radyo ekranimdaki pixel'ler sapitmaya basladi goturdum resmini cektiler Almanya'ya gondericez dediler butun yaz ses seda cikminca ve gecen gun ekranimdan hic isik alaminca ve bunun park sensorunude etkiledigini farkedince cok sinirlendim bu sbh tekrardan gittim ve cektiim video ve resimleri biraktim fakat bnle ilgilenen kisi olmadigindan pst USB'yi tesli edip bana hbr vereceklerini soylediler, bu isin uzamamasi icin ve ekranimn degismesi icin nasi bi yol izlemem gerekir diye danismak istedim size ??
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Radyo Ekranı Sorunu
Çöküş
X
-
Zannediyrum bizim Cem'de bu skintiyi yasamisti, bilgisi vardir konuyla ilgili..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZannediyrum bizim Cem'de bu skintiyi yasamisti, bilgisi vardir konuyla ilgili..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterChris borusan istinyeye git yesim hanimla gorus MINIClubTR uyesi oldugunu ve benim onlarin yardimci olacagini soyledigimi soyle hangi servise gittin bilmiyorum ama bugun bir baskasindan daha duydum servisle ilgili ilgilenmeme sikayeti
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
-
Fatih V. ile görüş Chris..
tel : 0532 263 9599 kendisi hemen yardımcı olacaktır sana..
bu arada arabayı yıkatıcaksan goruselim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFatih V. ile görüş Chris..
tel : 0532 263 9599 kendisi hemen yardımcı olacaktır sana..
bu arada arabayı yıkatıcaksan goruselim
Bu arada telefon icin tesekkurler arayip bi gorusim…
Yorum Yap
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSmdi okudum msg'ini ama bu hafta firsat bulamadim goturemedim ama bi ara bnce toplanip bi meguiars'a gidilebilir
Bu arada telefon icin tesekkurler arayip bi gorusim…
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterChris Borusan İstinyeden Musteri ilişkilerinden Yeşim Hanımı iste problemini anlat, ben MINI Marka mudurlugu ile gorustum hemen halledecekler problemi.
Yorum Yap
Yorum Yap