Sifremi kirdilar yarin kastikler degisecek ne yapam ne edem nereye gidem borusan 80 euro dedi oda sifreye degil bijonn sokmeye.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bijon sifresi
Çöküş
X
-
BurakEtiketler: Hiçbiri
-
Burak
-
Burak
-
Sponsorumuz Hurmak ile gorusjn ellerinde 2 set vardi en son.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Yaklaşık olarak evet 40 - 50 çeşit şifre oluyor markada ve bunlar rastgele araçlara dağıtılıyor. Genelde BMW grubunda çok yaşanan bir durum şifre kırılması. Bunun önüne geçmek için lastik değişimlerinde şifreli bijonu öncelikle bijon anahtarı ile gevşetmek gerekiyor. Malesef lastikçiler direk tabancayla dalınca bir anda gelen aşırı güç şifreyi kırıyor yada aşındırıyor.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaklaşık olarak evet 40 - 50 çeşit şifre oluyor markada ve bunlar rastgele araçlara dağıtılıyor. Genelde BMW grubunda çok yaşanan bir durum şifre kırılması. Bunun önüne geçmek için lastik değişimlerinde şifreli bijonu öncelikle bijon anahtarı ile gevşetmek gerekiyor. Malesef lastikçiler direk tabancayla dalınca bir anda gelen aşırı güç şifreyi kırıyor yada aşındırıyor.
Ancak şifreler farklı değil diye biliyorum. Yani ben hiç denk gelmedim..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap