Arkadaslar bugun farkettimki kolonlardan bass yerine cizirtilar geliyor. Dün bassi mükemmel derecede hissettiren sarki bugun cizirtidan gecilmiyor. Acaba kolonlarmi patladi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hoparlörden gelen cizirti
Çöküş
X
-
BurakBabanogluEtiketler: Hiçbiri
-
::lord_sarven::
-
BurakBabanoglu
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBass ayarını kıs biraz orta seviyeye getir cızırtıyı bir arıza olsa bile keser
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bugun farkettimki kolonlardan bass yerine cizirtilar geliyor. Dün bassi mükemmel derecede hissettiren sarki bugun cizirtidan gecilmiyor. Acaba kolonlarmi patladi
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBass ayarını biraz fazla açmış olabilirsin eğer normal seviyesinde ise ve ses arttıkça cızırtı yapıyosa patlamıştır yenisi gerekir.
Yorum Yap
-
Yok idareten kıs bass ayarını veya yaptırmak istemiyosan o şekildede bir sorun olmaz ama bana sorarsan yakın bi zamanda göster soketlerdende belki yapabilir uçları oksitlenmiştir spreyle temizlerler eğer arada bir yapıyo dersen kablosundada bi temessızlık olabilir ancak büyük ihtimal patlak kolon
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar kendi kendine duzeldi
Yorum Yap
-
Düzeldiyse sıkıntı yok ama aklında olsun öyle bi durumda yapılana kadar bass ayarını normal orta seviyeye getirdiğinde cızırtıyı tamir olana kadar kesmiş olursun..
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Tamirlik bir durum var mi acaba? Birde bugun bu cizirtinin arada sirada geldigini farkettim. Mesela arabayi calistiriyorum müzigi aciyorum gayet temiz ses geliyor fakat örnegin aksamüstü calistirdigimda ses bozuk cikiyor yine. Cok sacma bir durum ya
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
bir sorum daha olacak konu kirliligi olmasin. Anahtardan camlar aciliyor(sunroof acilmiyor) fakat sunroof acikken ve camlar acikken hic biri anahtardan kapanmiyor nedense. Sebebi ne olabilir acaba
Yorum Yap
-
daha önceden anahtardan camları ve sunroofu anahtarın kumandasından açabiliyormuydun ? birde normalde camlar ve sunroof manuel olarak açılııp kapanıyormu ? eğer öyleyse sigortası atmış olabilir. Anahtarı kilide takıp sonuna kadar çevir ve oynatma yani manuel olarak aç bakalım sadece camlarmı açılacak gene, birde aynı şekilde anahtarı kilide sokup çevir ve çevrili dursun kapattığında kapanıyormu bir dene eğer eskisi gibiyse ilk aklıma gelen sigortaları atmıştır. Sigorta kutusunu açıp 5 liralık bir sigorta ile değiştirecek ancak başka birşeyde olabilir. Görmek lazım...
Yorum Yap
Yorum Yap