Arkadaşlar merhaba, acaba mini'lerde yolcu emniyet kemerinde sensör var mı? Birde lastikleri şişirdiğimizde run-flat olmasa bile lastik sensörünü sıfırlamamız gerekiyor mu? Teşekkürler
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Emniyet Kemeri ve Lastik Sensörü
Çöküş
X
-
Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar merhaba, acaba mini'lerde yolcu emniyet kemerinde sensör var mı? Birde lastikleri şişirdiğimizde run-flat olmasa bile lastik sensörünü sıfırlamamız gerekiyor mu? Teşekkürler
-
Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet hocam dediğiniz gibi 2011 model aracım ve yolcu emniyet kemeri takmayınca herhangi bir uyarı vermiyor Teşekkürler
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
2012 modelde de yolcu emniyet kemeri takılmadığında uyarı vermiyor ama verse daha iyi değil mi? lütfen hem siz hem yanınızdaki kemerlerinizi takınız.
lastik sensörüyle ilgili olarak da geçenlerde uyarı çıktı Tem'de giderken, çektim sağa tırstım lastik mi patladı noldu diye, baktım lastiklerde sıkıntı yok.
açtım kullanma kılavuzunu sportif kullanımlarda (yanal hızlanmalar fazlalaştığında) hatalı uyarılar alabiliyormuşuz öyle yazıyor kılavuzda..
resetleyince düzeliyo tabi..
kış lastiklerinden yaz lastiklerine geçtiğimde sıfırlamayı unutmuştum, bunun etkisi var mıdır bilmiyorum..En son düzenleyen Evrim Ergin; 25-04-13, 20:33.
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster2012 modelde de yolcu emniyet kemeri takılmadığında uyarı vermiyor ama verse daha iyi değil mi? lütfen hem siz hem yanınızdaki kemerlerinizi takınız.
lastik sensörüyle ilgili olarak da geçenlerde uyarı çıktı Tem'de giderken, çektim sağa tırstım lastik mi patladı noldu diye, baktım lastiklerde sıkıntı yok.
açtım kullanma kılavuzunu sportif kullanımlarda (yanal hızlanmalar fazlalaştığında) hatalı uyarılar alabiliyormuşuz öyle yazıyor kılavuzda..
resetleyince düzeliyo tabi..
kış lastiklerinden yaz lastiklerine geçtiğimde sıfırlamayı unutmuştum, bunun etkisi var mıdır bilmiyorum..
Yorum Yap
Yorum Yap