Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

K03 vs. K03S ? Farkliliklar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bence jcw turbosuda zamanla yetersiz gelcektir yapılan masrafa göre sonuç olarak jcw lerde aman aman olmuyor yada ülkemizde yok

k04 düşünebilir belki max 300 hp bir mini otomatikte olsa gayet güzel olur ve şanzımanda dayanır saırım 300 hp barajını aşmadan
    ulkemizde yok diyelim, ek olarak 300 hp'yi motor kaldırsa Aks dayanmaz diye düşünüyorum ama dediğim gibi yapan yok
    sonucunu merakla takip ettiğim bir araba var, istenildiğinde ve paran varsa 56 ciddi hızlanabiliyor.. ama manuel ŞART maalesef
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı DoDo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Şu an senin arabanın daha ileri seviyesi, otomatik olduğu için önünde büyük engel, şanzıman tat vermeyecek sana, araba hızlandıkça geçişlerin yavaşlığı daha çok rahatsız edecek.
      bu arada yeni jcw'ler otomatik geliyor ve aynı sanzıman ondan hafif bir kıpırtı var içimde

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        ulkemizde yok diyelim, ek olarak 300 hp'yi motor kaldırsa Aks dayanmaz diye düşünüyorum ama dediğim gibi yapan yok
        sonucunu merakla takip ettiğim bir araba var, istenildiğinde ve paran varsa 56 ciddi hızlanabiliyor.. ama manuel ŞART maalesef
        hangısı o merakla takıp ettiği bro:?

Yorum Yap

Onun bekledigi araba yaza yapilicak su an spec cikartiliyo arabaya yaza kadar ciddi bi R56 gorebilirz

Yorum Yap

Aslı arenimo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            onun bekledigi araba yaza yapilicak :d su an spec cikartiliyo arabaya yaza kadar ciddi bi r56 gorebilirz :d
            geçen tlfda bahsettiğin araç mi bro?

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              geçen tlfda bahsettiğin araç mi bro?
              Aynen bakalim yaparsa ki taniyosam yapar hizli olur aslinda simdiki aklim arabayi aldigim zaman olsa bende birek motor acar stroker yapar eaton M65 SC yapardim artik yapamam benim R53 icin harciyacagil limit bu kadar emegimi ve parami baska bir aracta kullanicam

Yorum Yap

Manuel var aam ktomatik yok 300 hp. Doktordan satilik vardi pure silver bir arac. 40000euro istiyordu sahibi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Manuel var aam ktomatik yok 300 hp. Doktordan satilik vardi pure silver bir arac. 40000euro istiyordu sahibi

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                  Otomatik tork konvertorlu 320 nm sinirli bilgim .Bu is icin recete belli alta billet, iyi bir IColer ve borular bastan ,alta hard pipe veya costum iscilik, okada plazmalar en onemlisi ,yag sogutucu ,guzel bir cai tercihim hks yalitimli cosrm bir dis kap ,waymotor works egzoz manifoldu buda costum olur ,seramik kapli down pipe tabi ncostum egzoz, artilar bitmez egzantirk ,costum iticiler madem bu kadar girdik diyerek kol ile piston la devam eder methanol ile baglanir siki bir yazilim ile 290 hp rahatlikla anilir ki 290 hp countryman var manuel al4 alta billet ile ondan sonra bir bakmisiz 25 lira gitmis ki rahat .Olur mu olur ama sikilinca talip cikar mi ?baska bi spec araca gecilmek isteyince. Cunku boost bagimlilk yapar :))
                  sigpic

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    O araç beyaz, Hakan abi kendisi satın aldı.. Hızlı ama projeyi hala bitirmediler, ugrasmıyorlar diyelim. Bir tane OPC Insıgnia sw yaptılar.. vakitlerini o araca harcıyorlar..

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Otomatik tork konvertorlu 320 nm sinirli bilgim .Bu is icin recete belli alta billet, iyi bir IColer ve borular bastan ,alta hard pipe veya costum iscilik, okada plazmalar en onemlisi ,yag sogutucu ,guzel bir cai tercihim hks yalitimli cosrm bir dis kap ,waymotor works egzoz manifoldu buda costum olur ,seramik kapli down pipe tabi ncostum egzoz, artilar bitmez egzantirk ,costum iticiler madem bu kadar girdik diyerek kol ile piston la devam eder methanol ile baglanir siki bir yazilim ile 290 hp rahatlikla anilir ki 290 hp countryman var manuel al4 alta billet ile ondan sonra bir bakmisiz 25 lira gitmis ki rahat .Olur mu olur ama sikilinca talip cikar mi ?baska bi spec araca gecilmek isteyince. Cunku boost bagimlilk yapar :))
                    maalesef r56'da kolu pistonu yapmassan biraz sıkıntılı olabilir Ayhan.
                    Receteni özetlemek gerekirse ;

Egzantrik ; 1100 Dolar USA fiyatı
                    intercooler min. 1500 TL
                    Yag sogutucu 1300 TL
                    Billet'a girişmeye gerek yok bnce, sonuçta pal buyutup devam ediyorlar.. GT2560 tadında olabilir 2000 dolar
                    sanzıman sogutucu (Custom) 1500 TL
                    Kol piston yay sapka subap ust kapak işçiliği 4000tl
                    filtre kiti (bence aem iş görür) 1200 tl
                    meth 800 tl kit, varili daha pahalı kitten
                    defi boost wideband egt vs.. 1000 tl desen
                    bobin buji enjektor değişecek.. 1250 falan tutar tahminim.. daha sayamadıgım var..

20.000 TL'yi buluyor hayırlı olsun diyelim (fiyatlar temsilidir)

bide bu countryman TR'de ise hemen bu aksam denemek istiyorum

Yorum Yap

Ooohh cm' pis atar var kekutiden

Yorum Yap

O araç beyaz, Hakan abi kendisi satın aldı.. Hızlı ama projeyi hala bitirmediler, ugrasmıyorlar diyelim. Bir tane OPC Insıgnia sw yaptılar.. vakitlerini o araca harcıyorlar..

maalesef r56'da kolu pistonu yapmassan biraz sıkıntılı olabilir Ayhan.
                        Receteni özetlemek gerekirse ;

Egzantrik ; 1100 Dolar USA fiyatı
                        intercooler min. 1500 TL
                        Yag sogutucu 1300 TL
                        Billet'a girişmeye gerek yok bnce, sonuçta pal buyutup devam ediyorlar.. GT2560 tadında olabilir 2000 dolar
                        sanzıman sogutucu (Custom) 1500 TL
                        Kol piston yay sapka subap ust kapak işçiliği 4000tl
                        filtre kiti (bence aem iş görür) 1200 tl
                        meth 800 tl kit, varili daha pahalı kitten
                        defi boost wideband egt vs.. 1000 tl desen
                        bobin buji enjektor değişecek.. 1250 falan tutar tahminim.. daha sayamadıgım var..

20.000 TL'yi buluyor hayırlı olsun diyelim (fiyatlar temsilidir)

bide bu countryman TR'de ise hemen bu aksam denemek istiyorum
                        Italya da CM .Alta bilet demem Twinscrool olmasi sebebi ile.Filtreden kisabiliriz. Opc fena ama arti eklersek bunlari biri tek tek getirmeyecekse % 20 arti.ki cooper s ise fren sistemine el atmadik yada yururu bir tik daha gelistirmeye cok. En temizi bir yunanistan tatili git doldur gel .
                        sigpic

Yorum Yap

bana 32 boy attı ulan nasıl beklenti o ahahhahahahahaah
                          Kerem bu 32 boy atan araç doktordan olan beyaz araç mı? öyleyse çok başarılı bi araç olmuş bence.
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            En temizi bir yunanistan tatili git doldur gel .
                            fikrimi çalma hahahaha

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kerem bu 32 boy atan araç doktordan olan beyaz araç mı? öyleyse çok başarılı bi araç olmuş bence.
                              biz yalandan denedik, ciddi bir deneme değildi ama 18-19 psi'da bildigin dalga geçti bnle arabanın yururunu gormek adına geyik amaclıydı çıkışımız, spontane bi olaydı

Yorum Yap

biz yalandan denedik, ciddi bir deneme değildi ama 18-19 psi'da bildigin dalga geçti bnle arabanın yururunu gormek adına geyik amaclıydı çıkışımız, spontane bi olaydı
                                adam kış lastıklerıyle roolıng yapıyordu fazla sarmasın diye bıldığım kadarıyla hesabını siz yapın artık

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X