Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Filtre Sistemleri Hakkında

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Deneyimlemedim, eski bir konuydu zaten bu da o zamanlar var mı bilmiyorum ancak alınabilecek en mantıklı kit AEM'dir.
    Ya da kutu içi filtre alın devam edin riske girmeyin derim
    +1 diyorum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Deneyimlemedim, eski bir konuydu zaten bu da o zamanlar var mı bilmiyorum ancak alınabilecek en mantıklı kit AEM'dir.
    Ya da kutu içi filtre alın devam edin riske girmeyin derim

Bir yorum yaz:

• Ouz
    yanıtladı
    Merhabalar herkese, aracında BMC OTA deneyimleyen oldu mu acaba ? Duyan bilen deneyen varsa yorum yaparsa çok sevinirim, iyi forumlar dilerim.

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ekran döndürmeyi kapat Yiğit��

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    monitörümde öyle bir özellik yok

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Eski bi yaziymis. 106gti den bahsediyor benim askersen dondugumde evlenmeden onceki zamanlarimin aleti. O devirde oyleydi koprunun altindan cok sular akti artik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    bence dogru veya yanlış psikolojik etkisini seviyorum

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bunu okursam boyun fıtığı olurum vallah okuyamadım.
    Ekran döndürmeyi kapat Yiğit🤣

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Bunu okursam boyun fıtığı olurum vallah okuyamadım.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kim yazmis bunu ?

Eski bir yazı Selim Peugeot a servis müdürüymüş o vakitler yazan.Modifikasyon üzerine çok uzun bi yazıydı o kısmını aldım.

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şimdi bu makalede yazanlar doğruysa K&N veya BMC gibi kutu içi filtrelere boşuna mı para veriyoruz acaba? Yada sadece sesi güzel diyemi alıp takıyoruz? Çıkamadım işin içinden [emoji849]

Kim yazmis bunu ?

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Şimdi bu makalede yazanlar doğruysa K&N veya BMC gibi kutu içi filtrelere boşuna mı para veriyoruz acaba? Yada sadece sesi güzel diyemi alıp takıyoruz? Çıkamadım işin içinden [emoji849]

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Siz araştırdığınızı söylüyorsunuz ben denediğimi, yaptığımı.
    Her parça taktğımda dynoya cıkmadığımdan ötürü kaç geldi söyleyemem ama madem verilere göre konusulacak AEM'de de 14 hp yazıyordu

Bobin konusunda, baska firma yazılım kullananlara öyle bir enjekte edildiki bu 335, yanlış ayarlardan ötürü bobin patlatıp duran arabalara 335 bobini alın gibi enteresan yorumlar yapıldı. Bunu bende yapmıştım işk minimde, nitekim bende de patlatma oldu.
    Ben yine söylüyorum. Fayda yada zarar değil, boşa para 400 hp araba orj bobinle kullanıldı. 2.1 bar bastım yine ateşlemede problem olmadı..

Varex i tavsiye etmeme sebebim ise flowlarda problem olacağı. Ortaya kuçük tüp, sona susturucu tüp ve 70 mm ölçü en idealidir. Yoksa mantığına sözüm yoktur. Hatta typer alma planım var. Alırsam bende varex uygulayacağım.

P.s : Arama kısmına Mini filtre sistemi vs yazarsanız yaklaşık 1.5 2 sene önce açtığım filtre konusunu görebilirsniz.

Yok ben yeni yeni bu markalara hakim oluyorum , bildiğimi hiç söylemedim zaten Sadece yabancı forumlardan vs okuduklarım... Benim sordugum 2 markayıda test edip mi bu kanıya vardınız.Çünkü AAA yemeğini yemeden AAA kötü BBB yedim ben o daha güzel demek saçma olurdu.İkisinide denemek lazım ki kötü olana kötü diyelim.Ha kendi kullandıgınızı önerirsiniz o ayrı bende mesela o kadar hakim değilim konuya senin dediğini esas alırım.Deneyimleriniz çok önemli benim için.

Bobin olayı evet çok tartışmalı bir konu yabancı forumlarda yüklü araçlarda değiştirende var değiştirmeyende güç katacagını sanmıyorum daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum.Varex'im sürekli açık sadece polis gördüğümde kapatıyorum.Ben yazılım yaptırırken benden önce Type R da orjinal varex ile dyno denemişlerdi önce açık sonra kapalı.. İnanılmıcak derecede az güç kaybı yaşanmış kapalıyken tam hatırlamıyorum 11 hp mi ne çıkmış fark.Yinede kapalıyken devirli kullanmamayı tavsiye ediyorlar dediğim gibi ben hep açık geziyorum.Daha önce senin dediğin setup vardı onu söktürdüm düz boru yapıp varex koydum çok daha rahatladı araç.Bariz yani.(orj susturucu vardı)

M7 super ags nin direk sıcak hava alma ihtimali yok bastıgın zaman.. Ilık evet alabilir ama o scoop dan giren hava olabildiğince soguk girer zaten rolling yapıyorken dragda yüzde yüz katılıyorum ilk emdiği hava cayır cayır sıcak hava alır.Zaten bu tarz sistemleri ram scoop larla ve turbo heat shiled larla kullanmak lazım.Asıl performansı o zaman ortaya çıkar.Amerikanın minilere en çok modifiye parçası satan markası M7.Sanmıyorum kötü olsun... Tek kötü yanı fiyatları.Turkiyede 3000 lira gibi bir fiyatı vardı sanırsam super ags nin..Zaten amerika fiyatı 500 dolar.. 9 hp miş bu arada verdiği şimdi baktım tekrardan super ags nin.

Bir yorum yaz:

• Turgay Kurt
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nimotech e danisabilirsiniz filtre bulma konusunda
    Aren ile konuştuk ama bakmak lazım, o da yoğun sanırım

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Nimotech e danisabilirsiniz filtre bulma konusunda

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...