Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Jant boyama-Kaplama
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHangisi o ? Cross Spoke 17inç var ama silver.
ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyor siyah ve fume arabalardada cok hos duruyor
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...
ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyor siyah ve fume arabalardada cok hos duruyor
Mini John Cooper Works-R56
Yorum Yap
-
Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBahsettiğiniz jantlar çok hoş ama 18inç ve sadece jcw'nin roadster ve coupe modelleriyle şase numarası uyuşmakta.Hatcback'lere uygulanmıyor.Dışarıdan yaptırılırsa ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
cunku ben MINI United festivalinde hatch jcw de gormustum, clubman jcw test aracinda da vardi
zaten hatch jcwde gordum hadi canim cook iyi yaaaaa demistim
asagida ki ektede o festivalde aldigim orjinal MINI JCW posterini paylasiyorum
JCW'ler:
R56 JCW -hatch
R57 JCW -cabrio
R55 JCW -clubman
ImageUploadedByTapatalk HD1375227352.736594.jpgsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Fatih V.
R113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
Referans olarak : http://www.shopminiusa.com/
Edit: 18inç janta bakılmıştır.En son düzenleyen DCooperW; 31-07-13, 06:09.Mini John Cooper Works-R56
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..
Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
O paralara OEM jant alinmaz kanaatim.. gidip Advan, Volk, O.Z , Enkei alabiliyorsun.. cok ciddi rakamlar
Alicaksaniz OEM; ikinci el temiz arastirin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..
Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
Yorum Yap
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu hortaltiyim.
Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...34 UJB 72 - R56 RED JCW '09
Yorum Yap
Yorum Yap