Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jant boyama-Kaplama

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    tabikide en mantiklisi firin boya aksini iddia etmedim ama uygulanmis kaplamayida gordum 5aydir gayet sorunsuz kullanilioo.. gozumle gormedigim seyi savunmam ben ustelik kulaktan dolma bilgilerlede atlamiyorum..

yine de hepsi bi kenara yeni ve orjinal janttan yana oldugumuda belirtmek isterim..
    Bende aksini iddaa ettiğini, iddaa etmedim sadece en baştaki sorulara cevap verdim. Kaplama olayı çok farklı bir iş şimdi işçilikten ziyade ürünün kaliteside çok önemli, ısıya dayanıp dayanmaması gibi bazı doğal etkenlerde çok önemli en mantıklısı her zaman fırın boyadır. Bende orjinalden yanayım her zaman ama jantın boyanması önemli bir şey değil temizlik amaçlı bir çok insan boyatıyo ama önemli olan iyi bir ustaya boyatmak ve jantı boyamak arabayı dıştan boyamaktan daha zordur.

Yorum Yap

Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Hangisi o ? Cross Spoke 17inç var ama silver.
      Yooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...

ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyor siyah ve fume arabalardada cok hos duruyor

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...

ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyor siyah ve fume arabalardada cok hos duruyor

Bahsettiğiniz jantlar çok hoş ama 18inç ve sadece jcw'nin roadster ve coupe modelleriyle şase numarası uyuşmakta.Hatcback'lere uygulanmıyor.Dışarıdan yaptırılırsa ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
        Mini John Cooper Works-R56

Yorum Yap

Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Bahsettiğiniz jantlar çok hoş ama 18inç ve sadece jcw'nin roadster ve coupe modelleriyle şase numarası uyuşmakta.Hatcback'lere uygulanmıyor.Dışarıdan yaptırılırsa ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
          Belki MINI TR icin bu gecerlidir, net olarak bilmiyorum ne yazikki FatihV'ye sormak lazim..

cunku ben MINI United festivalinde hatch jcw de gormustum, clubman jcw test aracinda da vardi
          zaten hatch jcwde gordum hadi canim cook iyi yaaaaa demistim

asagida ki ektede o festivalde aldigim orjinal MINI JCW posterini paylasiyorum

JCW'ler:

R56 JCW -hatch
          R57 JCW -cabrio
          R55 JCW -clubman

ImageUploadedByTapatalk HD1375227352.736594.jpg
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

R113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.

Yorum Yap

Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              R113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
              O janta baktımda şimdi Amerika fiyatı 4 lastik ile birlikte işçilik dahil. 3.399dollar. Turkiyede ki fiyatı şuradan hesaplayabilirsiniz orada 969.95dollar rüzgarlığa borusanda 1.750avro işçilik dahil istiyorlar.Bahsi geçen jant 5bin avrodan aşağıya olmaz gibime geliyor.Astronomik bir rakam.Evet çok güzel değer mi? Bence değmez.

Referans olarak : http://www.shopminiusa.com/

Edit: 18inç janta bakılmıştır.
              En son düzenleyen DCooperW; 31-07-13, 06:09.
              Mini John Cooper Works-R56

Yorum Yap

Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ustadim saygilar
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

plastidip ile boyayıp deneyebilirsin en mantıklısı

Yorum Yap

Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
                    NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..

Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

O paralara OEM jant alinmaz kanaatim.. gidip Advan, Volk, O.Z , Enkei alabiliyorsun.. cok ciddi rakamlar

Alicaksaniz OEM; ikinci el temiz arastirin
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ata motorsta var gali r113

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
                          NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..

Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
                          Aynen bende önceki yazımda bunu anlatmaya çalışmıştım.

Yorum Yap

konuyu hortaltiyim.
                            Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?
                            34 UJB 72 - R56 RED JCW '09

Yorum Yap

Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              konuyu hortaltiyim.
                              Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?
                              Maslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...
                              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Maslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...
                                teşekkür ederim. iletişime geçiyim hemen numarasını ayn'den temin edebilirim heralde?
                                34 UJB 72 - R56 RED JCW '09

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X