Selam dostlar sizlere sormak istediğim konu orjinal çelik jantlar üzerine boyama yada karbon kaplama yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar sağlıklı olur ömrü nedir ? Teşekkür ederim..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Jant boyama-Kaplama
Çöküş
X
-
Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam dostlar sizlere sormak istediğim konu orjinal çelik jantlar üzerine boyama yada karbon kaplama yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar sağlıklı olur ömrü nedir ? Teşekkür ederim..
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaplama derken, folyo kaplama işi Janta olmaz. Boyama olur, güzelde olur. Bir başka çare de plasti dip ile boyama olur oda bir çeşit kaplama. illa karbon görünüm istiyorsan ona bir şey diyemem ama hiç görmedim.
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpeki jantı boyayınca eski haline döndürme imkanımız var mı yani boyayı cıkarabılıyo muyuz
Normal boyama bence daha fazla emek isteyen daha pahalıya mal olan bir iş. Temiz kullanırım dikkat eder oraya buraya çarpmam diyene plasti dip çok daha ucuza mal edilebilir ve daha kısa sürede hazır olur. Yalnız şöyle de bir şey var normal boya ile her türlü rengi yapma şansınız varken plasti dip ile belli başlı temel renkler var, tonları dahi yok.
Yorum Yap
-
Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam dostlar sizlere sormak istediğim konu orjinal çelik jantlar üzerine boyama yada karbon kaplama yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar sağlıklı olur ömrü nedir ? Teşekkür ederim..
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpeki jantı boyayınca eski haline döndürme imkanımız var mı yani boyayı cıkarabılıyo muyuz
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyama her şekilde olur ne renk istersen yapılır sadece boyayan usta iyi olsun ama kaplama pek sağlıklı olmaz kullanışsız olur ayrıca görüntü olarakta memnun kalmazsın . Boyamaktansa yeni bi jant bakmakta başka bi fikir olarak düşünülebilir.Mini John Cooper Works-R56
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaçların gibi düşünebilirsin. cevap sende
Normal boyama bence daha fazla emek isteyen daha pahalıya mal olan bir iş. Temiz kullanırım dikkat eder oraya buraya çarpmam diyene plasti dip çok daha ucuza mal edilebilir ve daha kısa sürede hazır olur. Yalnız şöyle de bir şey var normal boya ile her türlü rengi yapma şansınız varken plasti dip ile belli başlı temel renkler var, tonları dahi yok.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMevcut lastik ebatında Jant alacaksan lastik değişmek sana kalmış, şuan 17 alacağın Jant 18 ise elbette değişmek zorundasın.Mini John Cooper Works-R56
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaplama derken, folyo kaplama işi Janta olmaz. Boyama olur, güzelde olur. Bir başka çare de plasti dip ile boyama olur oda bir çeşit kaplama. illa karbon görünüm istiyorsan ona bir şey diyemem ama hiç görmedim.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaaaan! Carbon Dizayn Sinan bi arabanin jantlarini pianoblack kaplamisti cokta iyi olmustu yani bence dusunulebilir
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Arkadaşlar janta folyo kaplama yapılmaz. Yapılsa bile sağlıklı olmaz. En sağlıklısı fırın boyadır. İstediğiniz renge boyanır. Plasti-dipin distribütörüyle görüştüm jant boyamayı sağlıklı bulmadığını kendisi söyledi bana lastik patlasa mesela söküldüğünde kenarlarını soyuluyormuş. Birde atölyelerinde sulu kaplama olayı vardı. Ebruli sanatı gibi düşünün carbon kaplama leopar deseni kaplama gibi şeyler vardı ama ne kadar sağlıklı olur bilemem dileyen varsa, plasti-dipin İstanbul dağıtıcısının ve uygulamacısının telefonunu ve adresini verebilirim.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence düşünülmez. Bi bak bakalım etrafta yapan kaç kişi var? Hani alternatif olmasa tamam da, boya gibi kesin bi çözüm varken Jant kaplatma biraz saçma olur. Yapılamaz demiyorum zaten, yapılmamalı diyorum.Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar janta folyo kaplama yapılmaz. Yapılsa bile sağlıklı olmaz. En sağlıklısı fırın boyadır. İstediğiniz renge boyanır. Plasti-dipin distribütörüyle görüştüm jant boyamayı sağlıklı bulmadığını kendisi söyledi bana lastik patlasa mesela söküldüğünde kenarlarını soyuluyormuş. Birde atölyelerinde sulu kaplama olayı vardı. Ebruli sanatı gibi düşünün carbon kaplama leopar deseni kaplama gibi şeyler vardı ama ne kadar sağlıklı olur bilemem dileyen varsa, plasti-dipin İstanbul dağıtıcısının ve uygulamacısının telefonunu ve adresini verebilirim.
yine de hepsi bi kenara yeni ve orjinal janttan yana oldugumuda belirtmek isterim..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabikide en mantiklisi firin boya aksini iddia etmedim ama uygulanmis kaplamayida gordum 5aydir gayet sorunsuz kullanilioo.. gozumle gormedigim seyi savunmam ben ustelik kulaktan dolma bilgilerlede atlamiyorum..
yine de hepsi bi kenara yeni ve orjinal janttan yana oldugumuda belirtmek isterim..Mini John Cooper Works-R56
Yorum Yap
Yorum Yap