Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R50 çok yakıyor
Çöküş
X
-
Hosgeldiniz oncelikle araciniz hayirli olsun, Uye araclari bolumunde aracinizi da tanitirsaniz sevinirim, benim de ilk Minim R50 idi ben de K&N acik hava filtresi takmistim, sesi cok guzel olur ama araba sicak havada yigilma yapabilir biraz bir de sesi duymak icin gaza daha cok bastiginizdan daha cok yakar Istanbuldaysiniz hem tanismak hem de araciniza bir check up yaptirmak icin AYN Auto Yusuf ustaya gostermenizi tavsiye ederim. Iyi motordur atmosferik oldugundan kolay kolay sikinti cikaracagini dusunmuyorum. Tasma kabini degistirin eger daha onceki sahibi degistirmemisse bir de radyator kapagini.
-
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar 2 gün önce R50 alıp aranıza katıldım,evet aracın yaşı teknolojisi vs eski farkındayım fakat benim araçla ilgili açıkcası hiç bir fikrim yok.
Benim araçtan beklentim hızdan ziyade keyif aracı olması.Hatta benden önceki arka yayları kesmiş,spor bir açık hava filtresi takmış,bunları orjinale cevirmek ilk hedefim.
Nelere dikkat etmeliyim,nelerden kaçınmalıyım bu konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Çok yakıyor derken araya bir girip bende birşeyler yazayım geçen ay İstanbul'dan Antalya ya Mini ile gittim toplamda 1750 Km yol yaptım toplamda 650 TL yakıt parası verdim hatta 1750 üzerine daha benzin ışığım yanmamıştı devamınıda şehir içi kullandım arabamı aslında gereksiz yüksek devir kullanılmaz ise bence normalin az altında bi yakıt harcıyor tabiki bu neyle kıyaslandığınada bakar aslında. Birde benim arabamda Enjektör,kapak ,egzantrik,alta filtre kiti,kasnak,headers,eksoz ne lazımsa var desem aslında daha iyi olacak aslında yani yakıtı arttıracak ne var ise mevcut
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 de cok yakiyor yakit tuketimini dusurmek icin su ana kadar bulabildigim en kesin cozum araci kullanmamak oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyağınızın altına yumurta koyun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Capitalgod tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO nasılmış ya 8.2 çok iyi rakam anlat bizde yapalım hocam
Bir yorum yaz:
-
Aslı Capitalgod tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBebek gibi ya teşke bizim kız da bu rakamları gösterse
Sizinkide gosterir biraz sabirli kullanmak gerekiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı erensaritas tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha 4 bin deviri geçmiyorum top speed de max 120 dir bende
bknz:
https://www.instagram.com/p/BL4HVhVB0wC/
Bir yorum yaz:
-
Aslı Capitalgod tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFull yokuş aşaya salıyon galiba arabayı
Hahaha 4 bin deviri geçmiyorum top speed de max 120 dir bende
bknz:
https://www.instagram.com/p/BL4HVhVB0wC/
Bir yorum yaz:
-
Aslı erensaritas tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim ortalama 8.2 ama memur gibi kullanıyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı erensaritas tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim ortalama 8.2 ama memur gibi kullanıyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Capitalgod tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki 2002 ama 11 litre aşağısını görmiyorum bu sıralar gaz kelebeğini temizledim sanırım jantların büyükluğu ve kış lastikler etkiliyor yakışı en son ona karar verdim
Benim 2011 yazılımlı DP'li cooper s de ben maks 9.5 gordum. Ayni setuplarda diğer arabalar 12 görüyordu. (Ki sürekli gergin kullanırım)
Bir yorum yaz:
-
Aslı mitril tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende 2004 R53 CooperS var ve dikkat edersem 9,5 litre yi görüyorum istanbul içi. Ancak normal kullanım ortalamam 10,50 L.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: