Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R50 çok yakıyor
Çöküş
X
-
Bende 2004 R53 CooperS var ve dikkat edersem 9,5 litre yi görüyorum istanbul içi. Ancak normal kullanım ortalamam 10,50 L.
-
Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTüketim çok anormal değil bende 2002 mini var manuel olmasina rağmen 11litre göruyorum.Hava filtresi takmaniz hata olmuş sesi duydukca basarsiniz cunku
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tüketim çok anormal değil bende 2002 mini var manuel olmasina rağmen 11litre göruyorum.Hava filtresi takmaniz hata olmuş sesi duydukca basarsiniz cunku
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHava rahat giriyor diyorsanız öyleyse muhtemelen emme sesini duymak için gaza çok basıyorsunuz olay tamamen bundan kaynaklı diye düşünmeye başladım
Bir yorum yaz:
-
Hava rahat giriyor diyorsanız öyleyse muhtemelen emme sesini duymak için gaza çok basıyorsunuz olay tamamen bundan kaynaklı diye düşünmeye başladım
Bir yorum yaz:
-
Yağım 5w30 castrol edge filtrem de mushroom şeklinde fakat aır rahat giriyor içeriye r50 falat s bodykit var üstünde
Bir yorum yaz:
-
Mushroom modeli tarzında açık bir filtreyse kesinlikle ondan kaynaklanıyor olabilir. Motor ısındıktan sonra araca sıcak hava emiliyor olabilir bu da dolayısıyla yakıtı artıracaktır. Kullandığınız yağın vizkozitesi de önemli, eğer yanlış aralıkta bir yağ kullanıldıysa bu da tüketimi etkiliyor olabilir.
Bir yorum yaz:
-
Dediginiz gibi bu gidisle en az yakmanin tek yoku kullanmamak ama insan dayanamiyor max 3 gun kullanmadin 4 gun ister istemez ruyanda yurur gider kullanirsin bogaz kelebegini temizlettircem bu hafta sonu birde hks sport air filtre taktim o etkilemis olabilirmi sizce gerci tam tersi olmasi lazim
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 de cok yakiyor yakit tuketimini dusurmek icin su ana kadar bulabildigim en kesin cozum araci kullanmamak oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBogaz kelebeğini temizletin bir de ani hızlanmalar çok yapmazsanıız şehir içi r 50'yi 9 litrenin altına düşürebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Bogaz kelebeğini temizletin bir de ani hızlanmalar çok yapmazsanıız şehir içi r 50'yi 9 litrenin altına düşürebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
r53 de cok yakiyor yakit tuketimini dusurmek icin su ana kadar bulabildigim en kesin cozum araci kullanmamak oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla çok düşmez. Düşmesi için alacağınız parçalar yerine gaza daha az basın
Aramıza hoşgeldiniz
Bir yorum yaz:
-
Valla çok düşmez. Düşmesi için alacağınız parçalar yerine gaza daha az basın
Aramıza hoşgeldiniz
Bir yorum yaz:
-
Aslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryakıt filtresini değiştirdiğinde yakıt biraz daha düşer
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: