Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R50 çok yakıyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• mitril
    yanıtladı
    Bende 2004 R53 CooperS var ve dikkat edersem 9,5 litre yi görüyorum istanbul içi. Ancak normal kullanım ortalamam 10,50 L.

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tüketim çok anormal değil bende 2002 mini var manuel olmasina rağmen 11litre göruyorum.Hava filtresi takmaniz hata olmuş sesi duydukca basarsiniz cunku
    Çok haklısın ya durduramıyo insan kendini o kadar güzel kaçıyorki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• plaruno
    yanıtladı
    Tüketim çok anormal değil bende 2002 mini var manuel olmasina rağmen 11litre göruyorum.Hava filtresi takmaniz hata olmuş sesi duydukca basarsiniz cunku

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hava rahat giriyor diyorsanız öyleyse muhtemelen emme sesini duymak için gaza çok basıyorsunuz olay tamamen bundan kaynaklı diye düşünmeye başladım
    Evet gaza abanıyorum biraz ses için birde 18inc jant var oda etkiliyor olabilir biraz onu düşünmeye başladım

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Hava rahat giriyor diyorsanız öyleyse muhtemelen emme sesini duymak için gaza çok basıyorsunuz olay tamamen bundan kaynaklı diye düşünmeye başladım

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Yağım 5w30 castrol edge filtrem de mushroom şeklinde fakat aır rahat giriyor içeriye r50 falat s bodykit var üstünde

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Mushroom modeli tarzında açık bir filtreyse kesinlikle ondan kaynaklanıyor olabilir. Motor ısındıktan sonra araca sıcak hava emiliyor olabilir bu da dolayısıyla yakıtı artıracaktır. Kullandığınız yağın vizkozitesi de önemli, eğer yanlış aralıkta bir yağ kullanıldıysa bu da tüketimi etkiliyor olabilir.

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Dediginiz gibi bu gidisle en az yakmanin tek yoku kullanmamak ama insan dayanamiyor max 3 gun kullanmadin 4 gun ister istemez ruyanda yurur gider kullanirsin bogaz kelebegini temizlettircem bu hafta sonu birde hks sport air filtre taktim o etkilemis olabilirmi sizce gerci tam tersi olmasi lazim

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    r53 de cok yakiyor yakit tuketimini dusurmek icin su ana kadar bulabildigim en kesin cozum araci kullanmamak oldu
    Ya bana R50 ve R53 gerçekten birbirine çok yakın yakıt tüketimine sahipmiş gibi geliyor ne diyorsun Doğa? R53 en azından yaktığının hakkını veriyor

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bogaz kelebeğini temizletin bir de ani hızlanmalar çok yapmazsanıız şehir içi r 50'yi 9 litrenin altına düşürebilirsiniz
    Çok farkettireceğini sanmıyorum boğaz kelebeğinin ancak denemeye değer.

Bir yorum yaz:

• erenhicusenmez
    yanıtladı
    Bogaz kelebeğini temizletin bir de ani hızlanmalar çok yapmazsanıız şehir içi r 50'yi 9 litrenin altına düşürebilirsiniz

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    r53 de cok yakiyor yakit tuketimini dusurmek icin su ana kadar bulabildigim en kesin cozum araci kullanmamak oldu

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla çok düşmez. Düşmesi için alacağınız parçalar yerine gaza daha az basın

Aramıza hoşgeldiniz
    Doğru ama insan tutamıyo kendini valla ne yalan söyliyim hele gece yollar boşşsa güzelde müzik varsa altımızda minide olsa bi canavar hissi yaratıyor valla

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Valla çok düşmez. Düşmesi için alacağınız parçalar yerine gaza daha az basın

Aramıza hoşgeldiniz

Bir yorum yaz:

• Capitalgod
    yanıtladı
    Aslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yakıt filtresini değiştirdiğinde yakıt biraz daha düşer
    Başka onerebileceğiniz bişey varmı en kısa zamanda değiştiricem yakıt filtresini

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X