Şehir içinde normal kullanımda dur-kalk ın fazla olduğu zamanlar hararet alıp başını gidiyor. Normal trafiğe çıktığımda hararet normale düşüyor. Bu normal mi sizce ? Konya'da 3-4 ustaya sordum bu havalarda normal dediler ama bi abimde R50 var sıkışık trafikte S te kullanırken bile hararet hep ortada duruyor, o yüzden soruyorum. Konulara bakarken R53 lerin ilk fan kademesinin çabuk bozulduğu gibi bir mesaj okumuştum onuda sordum fanda bi sıkıntı yok diyor. Ve Konya'da olan arkadaşlar siz bakım ve bunun gibi sorunlarınız da kimi tercih ediyorsunuz ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Hararetin yükselmesi.
Çöküş
X
-
R53 Hararetin yükselmesi.
Şehir içinde normal kullanımda dur-kalk ın fazla olduğu zamanlar hararet alıp başını gidiyor. Normal trafiğe çıktığımda hararet normale düşüyor. Bu normal mi sizce ? Konya'da 3-4 ustaya sordum bu havalarda normal dediler ama bi abimde R50 var sıkışık trafikte S te kullanırken bile hararet hep ortada duruyor, o yüzden soruyorum. Konulara bakarken R53 lerin ilk fan kademesinin çabuk bozulduğu gibi bir mesaj okumuştum onuda sordum fanda bi sıkıntı yok diyor. Ve Konya'da olan arkadaşlar siz bakım ve bunun gibi sorunlarınız da kimi tercih ediyorsunuz ?[CENTER]2005 R53 Cooper[/CENTER]
[CENTER]06 EG 991[/CENTER]Etiketler: Hiçbiri
-
Hahaha kesinlikle dogru tespit
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersert kullanım sonrası yoğun trafikte aracın kendini soğutmasını geçtim, klima bile zor soğutur hale geliyor[CENTER]2005 R53 Cooper[/CENTER]
[CENTER]06 EG 991[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim aracımda headersa uymadığı için heat shield yok. bu nedenlede çok daha fazla ısınıyor ama r53 yapısı itibariyle zaten çok ısınıyor. far yıkamayı iptal edip intercooler su püskürtücüye çevirdim ve + methanol ile bile soğutmaya yetmiyor[CENTER]2005 R53 Cooper[/CENTER]
[CENTER]06 EG 991[/CENTER]
Yorum Yap
-
arkadaşlar conta yakmış bir r53 sahibi olarak eğer duyduğunuz fan sesi uzun süre ve trafikte geliyorsa inanın başka bir çok yerde problem çıkıyor örneğin trafikte dur kalk yapıp bir yere gidiyorsanız ve gittiğiniz yerde siz arabadan indikten sonra fan sesini duyuyorsanız 2. kademe açılmış demektir ve bu 1. kademe açmadığı ve soğutmadığı için oluyor banada kronik rahatsızlıkmış gibi geliyordu ama sonunda motorla baş başa kalınca anladım devirdaim bıçakları zamanla zarar gördüğü için kesinlikle tam randıman vermiyor ve 1. kademeyi es geçiyor şuan hepsi sıfırlandı inanın arabayı 1 saat trafikte tutup istop edeyim çıt çıkmıyor ilerde daha büyük problemlere yol açıyor
Yorum Yap
Yorum Yap