Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cam kaldırma modülü ve kumandadan camların açılması ve kapatılması
aynen bende otomatik kapanan ayna ve uzaktan kumanda ile kapanan camlar istiyorum, bu tarz bir araç için eksik bir özellik 2009 r56s de de vardı aynı olay, r60 da da var
Bostanci sanayiden gecen olursa bi ugrasin. Bmw de ilk sirada elektrikcilerdendir sistem randevulu calisirlar. R56 icin kodlama ile acabilirim, r53 icin kes bis röle vs. Yaparim demisti toplu bi katilim yaparsak anlasabiliriz ben varim.
Var mi bir gelisme yaptiran kimse?
Surekli bu konuya aklima geliyor yok bole bi ozellik )
Yada bi konuda borusanla gorusen oldu mu?
Sonucta acma yapabiliyor kumanda dan. Bunda da ters komutluk emir verilip beyin uzerinde yapilabilir kanisindayim
Orcun Borusanla gorustuk normalde diagnose ile yapilabiliyor fakat guvenlik sebebiyle kumandadan kapama iptal edilmis, yetkili olmayan bir serviste yaptirabilirsiniz sanirim ama problem de cikabilir daha sonda dediler. Guvenlik sebebiyle dedikleri de cocuk veya evcil hayvanlarin kafalari sikismasin diyeymis. ebay de modul satiliyor ayrica bu ozellik olmayan MINI ler icin. linkini bulursam gonderirim.
Orcun Borusanla gorustuk normalde diagnose ile yapilabiliyor fakat guvenlik sebebiyle kumandadan kapama iptal edilmis, yetkili olmayan bir serviste yaptirabilirsiniz sanirim ama problem de cikabilir daha sonda dediler. Guvenlik sebebiyle dedikleri de cocuk veya evcil hayvanlarin kafalari sikismasin diyeymis. ebay de modul satiliyor ayrica bu ozellik olmayan MINI ler icin. linkini bulursam gonderirim.
Bir cisim veya darbede otomatik camlar durabilir
ilk icat eden mini degil bunu sonucta bu sebepleriyle cok komikler helal valla
Parca haricinde de beyine mudahele edilerek yapilabilir bence
sonucta acma islemini yapiyor borusan disi bir yerle gorusmek lazim dedigin gibi
Sonradan bir parca aparat son cozum olur benim icin
Yorum Yap