Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cam kaldırma modülü ve kumandadan camların açılması ve kapatılması

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cam kaldırma modülü ve kumandadan camların açılması ve kapatılması

http://www.outmotoring.com/mini-coop...up-module.html

Şurdaki modülü alsak camların kumandadan açılıp kapanması programlanabiliyor mu acaba ? Kullanım kılavuzunda konfor modundan felan bahsediyor mini yetkili servisinde bu özelliği açtırabilirsiniz diyor tecrübe eden var mı?

Benim 2005 te otomatik acilma var ama kapanma yok ne ise yaradigini tam anlayamadim?

Yorum Yap

r56'larda standart geliyor olmasi lazim. 2 tane r56 kullandim. 2008 model Cooper S'imde otomatik acma vardi, kapama ise kapi anahtarligini cevirerek yapabiliyordum.
      2011 JCW kullaniyorum, acma yine var ancak kapama ne kumandada nede kapi kolunda var.. Anlayabilmis degilim..
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

eski kasalarda da öyle, açarken kumandadan açabiliyorsunuz uzaktan ama kitlerken anca kapıdan kilitleniyor.. bu modülde kilitlerken de kumandadan kilitlemeye yarıyormuş bence pek gerek duyulacak birşey değil

Yorum Yap

Yekta evet aynen o sekilde birde ek olarak yolcu tarafi sofor gibi tek tikla kapaniyor

Yorum Yap

Bende aynı parça var ama ayna modülü oda geri vitesi taktım zaman sağdaki ayna cami aşağı doğru iniyor BMW aynaları gibi. Sadece fikir olsun diye yazdım.
            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Peki kumandadan katlanir acilir ayna yapan varmi? Benim elektrikli aynalarin kumandaya baglanma ihtimali varmi?

Yorum Yap

hersey mumkun size birazdan arastırıp konusunu yazıcam.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

yaa ben optimumun otoparkinda gormustum bi cooperda kilidi acti aynalarda acilmisti ?!?!?!?!?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

R53 muydu r56 miydi??

Yorum Yap

Bostanci mert oto elektrik. R56 larda sistem kodlamasi ile yapilabilir ama r53 lerde modul ivir zivir seyler takilmasi gerek demisti.

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        R53 muydu r56 miydi??
                        r56 horizona blue ve ustunde siyah carbon viper vardi bune lan demistim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          r56 horizona blue ve ustunde siyah carbon viper vardi bune lan demistim

Nekadar ince bir ayrinti dimi bu ozelligin olmasi cok dikkat cekici ve aynayi katlamayi unuttunmu dur dugmeye basayim vs derdin yok istanbulda aynayi katlamayi unuttunmu yandin demektir.

Yorum Yap

Ben Izmir'de bile kapatiyorum aynalari her seferinde. Ewin onunde otopark var, yan yana koyuyorus arabalari ama insanlar aralarindan gecerken ya carpiyor yada eliyle kapatiyor. Cok kezde arabamin katli aynalarini insanlarin (hazim probleminden dolayi sanirim) acip birakilmis buldum. Tabi birde ben acmak yada kapamak zorunda kalinca cama carpiyor, motor zorlaniyor tak tuk ediyor..

Ama bende isterim otomatik katlanan ayna ve geri viteste egilen sag ayna..
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Nekadar ince bir ayrinti dimi bu ozelligin olmasi cok dikkat cekici ve aynayi katlamayi unuttunmu dur dugmeye basayim vs derdin yok istanbulda aynayi katlamayi unuttunmu yandin demektir.
                              ben bilerek katlamiyorum artik cunku bazi kasap ehliyetli insanlar ayna kapaliyken arabaya surte surte geciyor ama ayna acikken aynaya carpmamak icin dikkat ediyor gerci aynaya carpsada bisey olmaz ayna kapagi degisir ama kaportaya boya degmesin abi ...

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X