Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 silkeleme

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bugun
    Ngk buji
    Krank kasnagi
    Su haznesi
    Takiliyor sarj dinamosu degisme ihtimali var arabam sifirlaniyor artik butun agir÷agir bakimlarini yapmis bulunmaktayim

Yorum Yap

krank kasnağını deişmeseydin keşke ati vs takmıyosan eğer

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bugun
        Ngk buji
        Krank kasnagi
        Su haznesi
        Takiliyor sarj dinamosu degisme ihtimali var arabam sifirlaniyor artik butun agir÷agir bakimlarini yapmis bulunmaktayim
        hazır sokulmusken superchargerın yaglamasını da yaptırsaydın keske.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Krank ariza cikardigi icin degistirdik 650tl ye bulabildim en ucuz. Charger yaglamasini m7 geldiginde yapicaz bayramda arabasiz kalmak vardi. Bu yuzden heryerini elden gecirdik. Allah nszarlardan korusun kondisyonu suan 2011 den farksiz oldu.

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Krank ariza cikardigi icin degistirdik 650tl ye bulabildim en ucuz. Charger yaglamasini m7 geldiginde yapicaz bayramda arabasiz kalmak vardi. Bu yuzden heryerini elden gecirdik. Allah nszarlardan korusun kondisyonu suan 2011 den farksiz oldu.
            Hafif kasnak takmadigin surece iyidir, kesinlikle hafif tavsiye etmiyorum. M7 yaglamasi derken anlamadim??
            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

M7 yaglamasi degil. Supercharger bakimi vs. Yaglamasi demisti alen abi o yuzden dedim.

Yorum Yap

Bikac gundur denedim arabami ngk buji ve krank kasnagi degisiminden sonra arabamtitreme sarsinti vs hicbirseycikk kalmadi cok sukur duzeldi yag gibi oldu maasallah.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X