Gennçler biliosunuz benim araba çok gergin. uzun zamandır gerilip duruyo. bi yan atmalar, bi gazla arkayı toplayamamalar falan. aklıma geldi bu triger denen yavrucak zincirli mi yoksa sıradan bi kayışmı? kaç bin de bi değişir? kime kontrol ettirelim? sarışınların bakımı zor olur, çok para yer, estetiğine düşkün olur. cevaplar lütfen....
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Triger denen nane..
Çöküş
X
-
4evaEtiketler: Hiçbiri
-
Kime kontrol ettilerim sorusunu duymamis olayim
Kayis, ama ben daha 30.000 uzeri bir MINI kullanamadigimdan oturu tecrube sahibi olamadim
AYNyi ara abi yarin, Yusufla Ahmet cozumu saglarlar. Kontrol ettirirsin, sikinti yoksa devam. Ama sikinti olup olmadigina baktirmak gerek1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGennçler biliosunuz benim araba çok gergin. uzun zamandır gerilip duruyo. bi yan atmalar, bi gazla arkayı toplayamamalar falan. aklıma geldi bu triger denen yavrucak zincirli mi yoksa sıradan bi kayışmı? kaç bin de bi değişir? kime kontrol ettirelim? sarışınların bakımı zor olur, çok para yer, estetiğine düşkün olur. cevaplar lütfen....
Yorum Yap
-
4eva
Yarin bi alo yapip gerekiosa AYN 'ye dadanayim ben. Akla gelen basa gelir. Tedbiri onceden almak lazim
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKM kaç oldu sende
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
Yorum Yap