Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Frene basınca Mercedes O403 otobüslerdeki gibi gelen seslerden bir demet :)
sunroof olayı çözüldü. düğmeyi ileri geri hareket ettirebiliyorum sanıyordum sadece. bugün biraz kurcaladım da. üste doğru bikere basıp bırakınca yarım kademe açıyormuş otomatik dünyalar benim oldu
Bende o olayı sonradan öğrendim camı yukarı kaldırmak için açıp tekrar kapatıyodum. Cahillik işte
Walla ben fazla teknik gerektirmeyen (Cam & Fahriye Abla = esasinda teknik bir fenomen aslinda ama neyse...) konuya cevap yazdim. Bazen kiymetli teknik modlar bu gibi basit konulara cevap yazamazlar. Egitim sistemimiz 'tumdengelim' seklinde oldugu icin cumleler toparlanamaz. Ben daha once P..ta gazetesinde kose yazdigim icin uygun bir dille anlatabildim.
Zaten hala cevaplanmasi beklenilen iki soru daha var, biri sunroof, digeri motor yagi... (Bu konulara agzimi bile acmadim)
Hem ayricana kiymetli teknik modlarimiz bazen Adlari gecsede cevap verme gereginde bulunmayabiliyorlar. Ben 4eva'nin sag caminin dugmesinin normal oldugunu aciklamaya calismistim. :-(
P.S: Hem zaten ben gelecek 23 Nisan bir gunlugune 'tech mod' olacagim. O zaman baskanimiz bana 'asarsinda-kesersinde' dicek... Alistirma yapiyom.
Ne kiziyon, burda televizyonda Cin'ce disinda konusmuyorlar... Atliyom hemen yanlizligimi unutmak icin.... Cin'ce Rus'ca gibi degil ki zor ogreniliyor...
Uyarılarınız dikkate aldık Murat bey tesekkur ederiz gerekli kulak çekme işlemleri en yakın zamanda yapılacaktır.
Cekmeyin kulaklarini, ben gelince direkt opcem, daha aci veren bir uygulama. Askolsun, uyari degil, butun tech modlarim basim ustune, hicbirini degismem. Onlarin yardimlarina ihtiyacimiz var.
Tabii tabii, bunlar HKS blow oncesi sese alistirma icin dizayn edilmis frenler....
Berkaytheunivercityboy, bizim 'mazlum' Mini'lerde turbo & SC yok ki o 'cuf cuf' tan takak... Sen 4eva'nin pesine takil veya benim gibi 'cuf cuf song' yukle....
Tabii tabii, bunlar HKS blow oncesi sese alistirma icin dizayn edilmis frenler....
Berkaytheunivercityboy, bizim 'mazlum' Mini'lerde turbo & SC yok ki o 'cuf cuf' tan takak... Sen 4eva'nin pesine takil veya benim gibi 'cuf cuf song' yukle....
Wishkendinikurtkocayincadurumundahissettiman
Benim eski telefonda iBoost diye program vardi aracın sallanisina göre falan o sesi cikariyodu.
Wishkendinikurtkocayincadurumundahissettiman
Wishcim turbo takar belki Berkay baksana rengide değiştiriyo baştan aşağı ya da elektronik blowoff takar ticari apaçi arabaları gibi
muhtemelen westinghouse'un kaçırmaya başlamış..
değiştirilecek ve sorun hallolacak..
1997 E200'de başımıza geldi ordan biliyorum. o tıslar gittikçe artıp bir zaman sonra fren pedalından sürekli ses duyuyorsun bayaa bildiğin hiç durmayan bir ses düşün ve şu an pedala basınca çıkan o ses zamanla her an çıkmaya başlayacak bassan da basmasan da. ve gittikçe artacak bi zaman sonra radyo açsan da duycaksın
frenlerin tutar, w.house çalışmasa en temel en sert haliyle de olsa o fren tutar diyor ustalar ama zaten sesten dolayı değiştirmek zorunda kalacaksın..
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
muhtemelen westinghouse'un kaçırmaya başlamış..
değiştirilecek ve sorun hallolacak..
1997 E200'de başımıza geldi ordan biliyorum. o tıslar gittikçe artıp bir zaman sonra fren pedalından sürekli ses duyuyorsun bayaa bildiğin hiç durmayan bir ses düşün ve şu an pedala basınca çıkan o ses zamanla her an çıkmaya başlayacak bassan da basmasan da. ve gittikçe artacak bi zaman sonra radyo açsan da duycaksın
frenlerin tutar, w.house çalışmasa en temel en sert haliyle de olsa o fren tutar diyor ustalar ama zaten sesten dolayı değiştirmek zorunda kalacaksın..
geçmiş olsun
frenler tutacaksa hiç problem değil sesten aksine memnunum basmadığım halde ses yapmaya başlarsa o zaman değiştiririm artık
Yorum Yap