R50 için S kaputu arıyorum fiyatları hakkında bilgi verebilecek olan varmı? alınık parçalar bölümünde konu açamıyorum (:
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini One R50 için S Kaputu
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR50 için S kaputu arıyorum fiyatları hakkında bilgi verebilecek olan varmı? alınık parçalar bölümünde konu açamıyorum (:
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCikma kaputlar vardi sahibindende sanki. Yan sanayi sifir almak yerine orjinal cikma daha mantikli...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYanlış yoldasın, sat aracı direk S al çeviriyosan en fazla coopera çevir aracını krom panjur al zaten tampon bantların nikelajlı bide istiyosan kaplat aracını tavanı, ayna kapakları ve jantları beyaz olsun cooper s jantı al beyaz renk ayna kapaklarını boyat tavanıda beyaza kaplat bide gövde rengi seç bitane lacivert, mavi veya yeşil metalik renklerden o şekil kaplatırsan aracın çok iyi olur ama coopera çevir S e çevirirsen çok masraf edersin
Sen olmasan ben batmıştım
Cooper a ceviricem. O zaman soruyu değiştirip şöyle sorayım. Aracın rengini degistirirsem ruhsata işletmek icin kaç tl masraf yaparım
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet bencede.
Ve de ucuza gider.
Sen olmasan ben batmıştım
Cooper a ceviricem. O zaman soruyu değiştirip şöyle sorayım. Aracın rengini degistirirsem ruhsata işletmek icin kaç tl masraf yaparım
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDediğim gibi yap İzmir'de de üyemiz var araç kaplama işi yapan Can var ondan fiyat al bide panjuru hallet onun üzerine S jantı al tamamdır senin araç. İşletme fiyatı ne kadardır bilmiyorum ama çok pahalı değil internettende araştırabilirsin.
Teşekkürler
Konuya kilit alabiliriz
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS olunca da dertler bitse keske. Bende jcw ye cevirdm
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn iyisi JCW. Bodykitini 1200€ya satıyorlar internette..
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok ucuzada çözersin JCW yi ama dediğim gibi sen cooper a çevir renk olayını hallet spoiler var zaten aracında bide S jantı al sana yeter bide güzel bi egzoz alırsın tatmin eder. Yok illa ki S dersen aracını sat al çok zarar edersin.
Mat siyah kaplama nasil olur acaba? Bu konuda da görüş almak istiyorum.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS jantini cok uyguna halledicek bi akrabam var yeni öğrendim ona tamam diyelim.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS jantini cok uyguna halledicek bi akrabam var yeni öğrendim ona tamam diyelim.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
http://instagram.com/p/dZwv4cQnLhsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİyi hayırlı olsun bide lastik lazım onuda hesaba katıyosundur umarım. Mat siyah miniye pek gitmiyo daha doğrusu mat renkler pek gitmiyo bence, mat yapmanın nedeni aracın çizgilerini ortaya çıkarmaktır ve hoş bir görüntü sağlamaktır. Malum bizim arabalar yuvarlak hatlara sahipler bana sorarsan ben british green, chili red ve laser blue renklerini tercih ederdim beyaz jant alıcan zaten tavana beyaz folyo kaplama kalitelisinden yapsan 200 lira tutar tavan ayna kapaklarıda 50-100 lira gibi birşey tutar fırın boyada jantıda sanırım replika düşünüyosun oda lastiklerle birlikte en fazla 1.500 tutar birtek aracın gövde renginin kaplaması ve crom panjur kalıyo geriye onlarda tahminim 1.500 tutacak ama araç inan bana çok hoşuna gidecek ve farklı bir araca binmiş gibi hissedeceksin. Mini'de biraz daha tecrübe edindikten sonrada bi performans egzoz alırsın orjinal ucunu bozmadan yeter yani
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterig hesabin varsa MINI of concord'da bi tane r56'yi yapmislar onu goz onunde bulundurabilirsin
http://instagram.com/p/dZwv4cQnLh
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOh oh desene battik biz :P şaka bi yana anlatılması bile başka güzel bakalim neler olucak..
Pek de güzel durmamış. Karton gibi olmuş tavsiye icin tesekkurler
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
Yorum Yap