Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Cevabı bi türlü kesin olarak bulamadım. Soldaki düğme ne ise yarıyor ? Bazısı sevgili paketi diyormuş. Arka camları karartıyor diyorlar ama ben pek anlamadım bu işten size sorayim dedim
Bizim arka koltuklarda ne yapmayi (yapabilmeyi) dusunuyorsun ki Berkay?
Sevgili Paketi ha? Guzel.... :-)
Bence o dugme arka camlari karartmaya yarasaydi, zaten klostrofobik arka koltuklarda oturanlar icin hic guzel hisler yaratmazdi....
O dugmeye uzunca basarsan senin 'duvar saati' dedigin seyin isiklanirmasi azalir veya artar. Dene bi.... Bu da uzun gece yolculuklarinda gozunun yorulmasini onler..
P.S: Zaten o dugmede 'saat' sekli var. Simdi dusunuyorum 'sevgili paketi' dugmesi olsa nasil bir 'logo' koyulabilirdi?
Bence o dugme arka camlari karartmaya yarasaydi, zaten klostrofobik arka koltuklarda oturanlar icin hic guzel hisler yaratmazdi....
O dugmeye uzunca basarsan senin 'duvar saati' dedigin seyin isiklanirmasi azalir veya artar. Dene bi.... Bu da uzun gece yolculuklarinda gozunun yorulmasini onler..
P.S: Zaten o dugmede 'saat' sekli var. Simdi dusunuyorum 'sevgili paketi' dugmesi olsa nasil bir 'logo' koyulabilirdi?
WM
Bana da saçma gelmisti zaten.
Ama fikir olarak güzel.
WM
Wishcim yorumuna kurban olayı hem esprili hemde açıklayıcı hemde bilgi verici olarak anlattın helal sana..
Yorum Yap