merhaba arkadaslar 2003 cooper s imin eylül ayında kliması arıza yapmıstı.ustam klima bobini değişecek dedi önümüz kış diye beklemeye aldım.geçtiğimiz ay bismillah deyip başladık sökmeye.tampon radyotor vs çıkardık bobini yerlstirdik kayışını takarken levye bi kanalını yaraladı.ilerleyen zamanda kopabileceği ihtimaliyle yenisini aldım taktık şükür minimiz buz gibi.havanın çok sıcak oldugu bi an klimayı açtım fanın açtıgını gaz pedalında hissettim.allah için 10 aydır fanın çalıştıgını hiç hissetmedim.sizde aynı durumu yaşıyormusunuz yada aracımda bi sorun mu var?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
fanın gürültüsü
Çöküş
X
-
cttshopEtiketler: Hiçbiri
-
Aslı cttshop tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhaba arkadaslar 2003 cooper s imin eylül ayında kliması arıza yapmıstı.ustam klima bobini değişecek dedi önümüz kış diye beklemeye aldım.geçtiğimiz ay bismillah deyip başladık sökmeye.tampon radyotor vs çıkardık bobini yerlstirdik kayışını takarken levye bi kanalını yaraladı.ilerleyen zamanda kopabileceği ihtimaliyle yenisini aldım taktık şükür minimiz buz gibi.havanın çok sıcak oldugu bi an klimayı açtım fanın açtıgını gaz pedalında hissettim.allah için 10 aydır fanın çalıştıgını hiç hissetmedim.sizde aynı durumu yaşıyormusunuz yada aracımda bi sorun mu var?
-
Bana gore gaz pedalinda hissettiginiz klimadan oturu olmali, klima ile fan berabermi calisirlar? Sorunuza degilde yuksek beygir ureten bir aracta klimanin motora cok zorlama yapmamasi gerektigini dusunuyorum ki sizin MINI S gozukuyor fotoda. Normal MINIlerde bire klima acildiginda devir saatinde cok bir degisiklik olmuyor. Bakalim bu konuda bilgi sahibi biri varsa ne diyecek?
Wishman
Yorum Yap
-
cttshop
gaz pedalında gürültüyü hissediyorum demek istedim kasmayı değil yanlış anlaşılmasın.sadece sıcak havada klimayı açtıgımda bu fan gürültülü çalışıyor
Yorum Yap
-
cttshop
-
Aslı cttshop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKimse klima kullanmiyor mu arkadaslar
Yorum Yap
Yorum Yap