Aslı Murat tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Motor Su Eksiltmesi... :(
Çöküş
X
-
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRadyator kapagini degistirin.
1- Hortumlar çatladı, değiştirdik
2-Termostat kaçırmaya başladı,değiştirdik
3-Radyatör kaçırmaya başladı- Tamir ettirdik
4-Devir daim kaçırıyor-Şuan Araç sanayide...!!!!
Bunların hepsi 1er hafta arayla olan şeyler. Ustama gidiyorum dediği laf..."ne çektin be!!!"
Bu motor suyu ile olan sorunların yanında tabiki yine sorunlar çıkıyor. Misal Devir daim sorunu çıktığında Arabanın krank kasnağı yerinden oynamaya başladı, kayışlar ötmeye başladı, kasnak değişti vs....Bunları yaparken hararet sorununu halen çözemedik.
Al işte... Benzin dök yak...!!!
Yorum Yap
-
Aslı Tibuk5361 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRadyatör kapağı nizami,nefes alacak yer bırakmıyor. Lakin nefret etme benzin döküp yakma yada uçurumdan aşağıya atma durumuna geldik. Bir antifiriz değiştirdik başımıza gelen süreçlere bak;
1- Hortumlar çatladı, değiştirdik
2-Termostat kaçırmaya başladı,değiştirdik
3-Radyatör kaçırmaya başladı- Tamir ettirdik
4-Devir daim kaçırıyor-Şuan Araç sanayide...!!!!
Bunların hepsi 1er hafta arayla olan şeyler. Ustama gidiyorum dediği laf..."ne çektin be!!!"
Bu motor suyu ile olan sorunların yanında tabiki yine sorunlar çıkıyor. Misal Devir daim sorunu çıktığında Arabanın krank kasnağı yerinden oynamaya başladı, kayışlar ötmeye başladı, kasnak değişti vs....Bunları yaparken hararet sorununu halen çözemedik.
Al işte... Benzin dök yak...!!!
Yorum Yap
-
aynen kapak sizdiriyor olabilir..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni dinleyin radyator kapagini degistirin, tasma tankinin kapagi degil yanlis olmasin radyator kapagi.
Yağ damlamış(Yağ filtresinin olduğu o sol arka kısımdan) tam bir avuç içi kadar alanı kaplamış ve 7-8 damla antifiriz (Radayatör kapağının olduğu taraftan) Radyatör kapağını da değiştiririm de yağ nerden çıktı onu anlamadım şimdi.
Yorum Yap
Yorum Yap