Merhaba Arkadaşlar 3 hafta önce 2002 R50 mini cooper aldım.. Bostancıda serviste aracı gösterdık almadan motor ya da şanzımanda herhangi bir sıkıntı yok dediler.. Aracın 2006'da oluşan bır hasar kaydı var oncekı sahıbı şişirme olduğunu söyledi, ben güvenemedim ama bostancıda baktırıp ustalar motor ve şanzıman da sıkıntı yok diyince tamam dedim ve aldım. Aldıktan sonra aracı İstanbuldan Gaziantep/nizip'e getirdim hiç sıkıntı olmadan.. İki gün önce 100-120 ile giderken D,P vs göstergede EP çıktı.. sonra araç kendini 3000 devir altına aldı. Gaza bassamda gazı kesti, bende durup aracı kapatıp açtıktan sonra sorun çözüldü. Dün yine aynı şeyi yaptı.. Bu sefer kapatıp açma sorun çözmedi, bıraz bekledım 15-20 dk sonra çalıştırdım. Tekrar normale döndü ve çalıştı. Bugün Antepteki servise götürdüm. Bana 100 tane şey anlattılar ama sürekli -ebilir -abilir vs. vs. diye diye en son 10000'e patlar sağ cam arızasıyla birlikte fln dedıler ama garantileyemeyiz vs. diyince bende ehil olmadıkları intibası yarattılar.. Cama 1500 Tl dedıler 130 tlye yaptırdım kapıda düzgün açıldı gayet güzel çalışıyor..
EP ışığı ile ilgili biraz internetten araştırdım.. Yabancı forumlarda birkaç birşey buldum. Emergency Problem demekmiş.. şanzıman arızası vs yazmışlar.. Çekişte sorun olabilir fln yazılmış ama tecrübeli arkadaşlar konuyla ilgili detaylı bilgi verirse çok sevinirim.. Alalı 3 hafta oldu sevincim kursağımda kalsın istemiyorum..
Sorum şu; Bu EP ışığı arızası neyden kaynaklanır? ve ortalama ne kadara yaptırabilirim? Sorunun aciliyeti nedir?
Şimdiden teşekkürler..
EP ışığı ile ilgili biraz internetten araştırdım.. Yabancı forumlarda birkaç birşey buldum. Emergency Problem demekmiş.. şanzıman arızası vs yazmışlar.. Çekişte sorun olabilir fln yazılmış ama tecrübeli arkadaşlar konuyla ilgili detaylı bilgi verirse çok sevinirim.. Alalı 3 hafta oldu sevincim kursağımda kalsın istemiyorum..
Sorum şu; Bu EP ışığı arızası neyden kaynaklanır? ve ortalama ne kadara yaptırabilirim? Sorunun aciliyeti nedir?
Şimdiden teşekkürler..
Yorum Yap