Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Hocam aracı çalıştırıp denermisiniz bi, çalıştırınca 1 kere ittirdiğinizde hem açılıp hemde kapanması lazım. Eğer olmuyorsa reset atılacak ve çok zor birşey değil reset atmak gözünüzü korkutmasın. Eğer motorunda falan bir sıkıntı varsa size Türkiye'nin en iyi 10 sunroofçusundan birinin adresini verebilirim.
Denedim cok denedim verirseniz iyi olur. bmw hospital e goturdum komple degismesi lazim dediler arabay atladim ve kactim
Araci alali 1 hafta oldu. Otomatik aciliyordu 1 kere geri itmem yetiyordu tuşu. Ama ne olduysa smdi manuele dondu otomatik acilmiyor. Bilen varsa yardim lütfen
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam aracı çalıştırıp denermisiniz bi, çalıştırınca 1 kere ittirdiğinizde hem açılıp hemde kapanması lazım. Eğer olmuyorsa reset atılacak ve çok zor birşey değil reset atmak gözünüzü korkutmasın. Eğer motorunda falan bir sıkıntı varsa size Türkiye'nin en iyi 10 sunroofçusundan birinin adresini verebilirim.
Az once 20 sn kapaliyken basili tuttum ama bisey degismedi. Borusan a da goturmek istemiyorum baska cozum yolu
Sponsorumuz AYN autoya gidin. 10 dakikada işi hallederler, yada sorunu söylerler.
Hem tanışmış olursunuz, forum üyelerimizden bazılarıda şu anda oradalar
Az once 20 sn kapaliyken basili tuttum ama bisey degismedi. Borusan a da goturmek istemiyorum baska cozum yolu bulan var mi acaba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
benim sağ cam manuele döndüğünde kosiflerde bilgisayara bağlayıp otomatiği tekrar aktif hale getirdiklerini söylemişlerdi..
Bir yorum yaz: