r56 ilave farları aracı aldıgımda üzerinde orjinal olarak vardı fakat hiç yanarken göremedim selektörde ve uzunlardada yanmıyor biyerine filanmı dokunmamız lazım bilen varmıdır ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
ilave far
Çöküş
X
-
Aslı point tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr56 ilave farları aracı aldıgımda üzerinde orjinal olarak vardı fakat hiç yanarken göremedim selektörde ve uzunlardada yanmıyor biyerine filanmı dokunmamız lazım bilen varmıdır ?
-
Bazen sis e baglayan arkadsslarimizda var1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterelektrık hattı demiş yaaaapuahahahaha komik şey
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriçerlerindeki ampullerin varlıgını kontrol ederk baslayarak dene bakalım uzunları yak sıslerı yak olmazsa sıgortası falanvardır belkı
Ben olsam, sis ya da uzunlar, hangisi tercih ediliyorsa yine de icerden ayriyetten bir dugme yaptirirdim. Gerekli zamanlarda aktive etmek icin. Benim R50'de kol dayamanin bir yaninda 'lastik hava basinci' reset dugmesi var, diger taraftaki dugme yuvasi bos, oraya yaptirirdim.
Wishce
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilgisayar teknik operatoru gibi solemissin Admin'im.
Ben olsam, sis ya da uzunlar, hangisi tercih ediliyorsa yine de icerden ayriyetten bir dugme yaptirirdim. Gerekli zamanlarda aktive etmek icin. Benim R50'de kol dayamanin bir yaninda 'lastik hava basinci' reset dugmesi var, diger taraftaki dugme yuvasi bos, oraya yaptirirdim.
Wishce
Yorum Yap
-
Orjinali Sponsorumuz Hurmakta hali hazırda mevcut. Son 1 adetleri kaldı ellerinde, isterseniz görüşün.
0212 346 3700 Gökhan Bey1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu farlardan 2005 Mini Cooper S Cabrio'mda yok. Bence hoş görünüyorlar. Uzunlara taktırmak isterim. Nerde ne kadara yaptırırım? Orjinali haricinde seçeneklerde var mı?
Yorum Yap
Yorum Yap