Prime time da gorusmek uzere bro😀 @Kekuti
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Modifikasyonu Hakkında Genel Bilgi
Çöküş
X
-
900 lu bir hat ayarlayayim sana kekuti [emoji23][emoji23]Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeviyeli sohbetler için Kekuti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
yabancıya gitmemiş oluruz puuhahahaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka ne meraklısın denemeye ya gel bi yariim seni

buluşma talebi sohbet içindi, deneme her zaman yapılır
Bir yorum yaz:
-
Kanka ne meraklısın denemeye ya gel bi yariim seniAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMangala kadar beklemeyelim o halde bugun yarin bi yerde bulusalim
Bir yorum yaz:
-
Mangala kadar beklemeyelim o halde bugun yarin bi yerde bulusalim 😁
Bir yorum yaz:
-
Valla r53 ler toplanıyosa ben de maslak a gelebilirim
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bu kadar r53 gelirse bende gelirim
Bir yorum yaz:
-
Valla eglenceli olur mangal mod muabbeti filan
maslak florya hepsi uygun bana
Bir yorum yaz:
-
Ramazandan sonra olabilir mangalli falan, hatta arenin dukkanin onunde de yapabiliriz maslaktaAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarih at başkan, Florya caddesi yakınlarında olabilir mesela

Bir yorum yaz:
-
Tarih at başkan, Florya caddesi yakınlarında olabilir meselaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGergin bulusma mi yapsak tekrardan ya soyle sadece cirkin modifiye muhabbeti yapilacak bi gun
Bir yorum yaz:
-
Gergin bulusma mi yapsak tekrardan ya soyle sadece cirkin modifiye muhabbeti yapilacak bi gun
Bir yorum yaz:
-
Istanbul içi mini bir buluşma yapalım derim!Aslı Can-B tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSöyle hepimiz bilelim Görkem
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hocam bir iki tüyo verebilirimAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavasinda mi asfaltinda mi bende anlamadim
) 12 lt altina inmiyor naptiysam. Acaba benzin hattina kelepcemi taksam ? Ahahha
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: