Bunu da cevaplayin sayin mod @kekuti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Modifikasyonu Hakkında Genel Bilgi
Çöküş
X
-
İlave yapsam soru paralelinde sakıncası yoksa?
..Birde bobinde orjinali ile msd arasında marka haricinde bir fark varmıdır?
Buji bkr7 yapıp diğerlerini orijinalleri ile değiştirdim de[emoji4]
06' R53 mcs 16 JCV 03
Bir yorum yaz:
-
Başlıktan fazla uzaklaşmadan zihni sinir sorularım başlasın o zaman
MSD ateşleme bobini siparişini verdim amazondan fakat kablolar için shipping, kablodan daha pahalıya geliyor. Normal kablolar ile kullansam +/- ne olur ?
tabiki kablo direnci vs etkili olacaktır ancak standart kablolar ile bir fayda sağlarmı ?
Bir yorum yaz:
-
borusanı şuanki r56ım için aradığımda: hayır bu araç dizel değil ki, değiştirmiyoruz benzin filtresi dediler
1 aya bununkinide değiştiririm, bakalım neler çıkacak içinden.
Bir yorum yaz:
-
50.000 km onerilirAslı Can-B tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenzin filtresi 100.000 den sonra değişiyor sanırım normalde ama tr de daha önce değiştirmekte fayda var.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Benzin filtresi 100.000 den sonra değişiyor sanırım normalde ama tr de daha önce değiştirmekte fayda var.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Cok iyi yapmissiniz. Yetkili servisin bile yapmadığı bir islem. Ben de arabami aldığımda ilk bakimda yaptirmistim filtre degisimini.Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göstereski r52imde benzin filtresi 50000kmye kadar hiç değişmemişti. Değiştirince 0.5-0.6 litre azaldı tüketimim bilginize. Tabi sizinki değişmişmidir bilmiyorum
11 lerden 10 lara inmiştim şehir içinde kasnaklı yazılımlı vs vs.
Bir yorum yaz:
-
eski r52imde benzin filtresi 50000kmye kadar hiç değişmemişti. Değiştirince 0.5-0.6 litre azaldı tüketimim bilginize. Tabi sizinki değişmişmidir bilmiyorum
11 lerden 10 lara inmiştim şehir içinde kasnaklı yazılımlı vs vs.
Bir yorum yaz:
-
Hahahaha raptiye guzel fikir hatta cebine batircak ki hatirlayasin
Bir yorum yaz:
-
12 ortalama çokmuş, çok derken bassam benim de anında olurAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavasinda mi asfaltinda mi bende anlamadim
) 12 lt altina inmiyor naptiysam. Acaba benzin hattina kelepcemi taksam ? Ahahha
Bu charger sesi var yaa[emoji48], trafik, hava falan değil, psikolojik yakıyor.
Ayakkabı içine küçük Bi raptiye koymak lazım, basınca cebin acıyacağına, ayağın acısın, kurtar işi[emoji23]
06' R53 mcs 16 JCV 03
Bir yorum yaz:
-
Havasinda mi asfaltinda mi bende anlamadimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim İstanbulun havasında bi problem var

) 12 lt altina inmiyor naptiysam. Acaba benzin hattina kelepcemi taksam ? Ahahha
Bir yorum yaz:
-
Bende şehir içi ortalama 9.2 lt , Bursa trafiğini de göze alalım çok fena oldu.
Dikkat edilirse o değerler çok rahat yakalanır.
Hatta Uzun yolda 7 civarı geziyor.
Ama basınca Allah'a emanet[emoji573]
06' R53 mcs 16 JCV 03
Bir yorum yaz:
-
@cem meric'in söylediği değerler doğrudur. Ankarada R53'ler trafik açısından biraz daha şanslı
Bir yorum yaz:
-
hahahaAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaksat adi deneme olsun iste tahminimce r53 yavastir senin arabadan
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aracin tam gucu cikmiyor ama iste hicbir sekilde acayip sinir bozucu
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: