Aslı cem meric tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Modifikasyonu Hakkında Genel Bilgi
Çöküş
X
-
Birincisi benim aracımda stok,Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bu ortalamayı stok R56 S de bile görememiştim
bir formülü varsa lütfen paylaşırmısın bizimle 
Ankaradayim şuan İstanbul gibi bir ilde olsam benimde 2 lt daha atar ortalamalarim,
Aracı nerede ise hiç sıkıştırmıyorum otomatik olmasına rağmen sürekli vites yükseltiyorum ama istediğim anda güç yine olacak şekilde,
Haftasonlari kullanıyorum zaten hafta içi dizel bir 2.ci aracım daha var, dizel olan araçtada 5.5., 5.7 şehir içi geziyorum oda otomatik,
Aynı dizel aracı kullandığımız arkadaşlar 6.8,
7 lt civarı geziyorlar.
Kullanım tarzınızı bilmiyorum fakat
2.5 v6 24 v Alfa ve 156 ile de 11 lt yapıyordum.
Eski sahibi 14 lt civarı gidiyordu hatta.
Tamamen kullanım tarzı meselesi yani.
Bir yorum yaz:
-
Ben bu ortalamayı stok R56 S de bile görememiştimAslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha tam denemelerim bulunmuyor fakat Ankara içi 8.5 lt civarı geziyorum gazlayınca 11.6 oluyor ortalamam, Bence yakmıyor kokluyor
Tabi herhangi bir modifiye bulunmuyor aracımda.
bir formülü varsa lütfen paylaşırmısın bizimle
Bir yorum yaz:
-
Bende sizlerin ortalamalari ve yorumları görünce şaşırdımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCidden ne guzel degerler ya
caktirmadan r56 motoru koymuslar bence de
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aksam müsait olunca çekeyim ortalama değerleri resim atayım konuya
Bir yorum yaz:
-
Cidden ne guzel degerler yaAslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha tam denemelerim bulunmuyor fakat Ankara içi 8.5 lt civarı geziyorum gazlayınca 11.6 oluyor ortalamam, Bence yakmıyor kokluyor
caktirmadan r56 motoru koymuslar bence de
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizin motor R56 Turbo olmasın
R53 Sc eminim 
Ben cidden ekonomi yapacağım zaman yumurta misali basıyorum gaza ondan yakıt değerlerim her arabada düşük oluyor
Kıyamıyorum gereksiz zorlamaya,
Arada bir üst devir gezip yüzüme gülümsemeyi yapıştırıp normal moda geçiyorum
Bir yorum yaz:
-
Sizin motor R56 Turbo olmasınAslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha tam denemelerim bulunmuyor fakat Ankara içi 8.5 lt civarı geziyorum gazlayınca 11.6 oluyor ortalamam, Bence yakmıyor kokluyor
Bir yorum yaz:
-
Daha tam denemelerim bulunmuyor fakat Ankara içi 8.5 lt civarı geziyorum gazlayınca 11.6 oluyor ortalamam, Bence yakmıyor kokluyor
Bir yorum yaz:
-
Standart halimle bir depoyla 400 km anca yapıyorum. İyi yakıyor
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Coook yakmak mi ??? Hahahahahh [emoji23][emoji23][emoji23] vicdansiz tam anlamiyla
Bir yorum yaz:
-
kesinlikle çok yakıyorAslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 ün büyük kasnaklı olanı gaza yüklenince zııı diye uzaması efsane
fakat yakıtları inanılmaz fala diyorlar r53s lerin nedir ne değildir ?
Bir yorum yaz:
-
ooo guzel guzel geliyor yavas yavas gergin jcwmizAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilk adım headersla başlicam bakalım abi neler olcak hep beraber görcez
Bir yorum yaz:
-
r53 ün büyük kasnaklı olanı gaza yüklenince zııı diye uzaması efsane
fakat yakıtları inanılmaz fala diyorlar r53s lerin nedir ne değildir ?
Bir yorum yaz:
-
ilk adım headersla başlicam bakalım abi neler olcak hep beraber görcezAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabiiiii bızıklanmaz mı yaaa
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: