Arkadaşlar araba çok sarıyor.. Drag yapmak neredeyse imkansız mesela kalkacaksınız diyelim gazı diplediniz araç kalıyor orda... (otm vites) o yüzden kalkış yaparken mesela hafif gaz verip yavaş kalkıp sonra gazı köklüyorum ama aleyhime oluyor tabi bu durum süre açısından.. neyse drag mrag yapmıyorum da böyle oluyor denediğimde Hayatıma ilk defa otm vites kullanıyorum belkide alışamadım.. Geçen hafta araçlardan iyi anlayan bir arkadaşıma verdim aracı denesin diye... Döndüğünde abi inanılmaz gidiyor araç ama inanılmaz da sarıyor hemen lastiğini değiştir dedi.. Tabi bende pirelli pzero ile michelin pilot sport arasında kaldım... Sonra baktığımda üstündeki lastiğin bu lastiklerden çokda farklı olmadıgını gördüm... Dunlop Sport Maxx var... Lastiğim dişleri iyi tarihi iyi.. 215-45-17...
Sorum şöyle .. Pirelli ve Michealin alsam sorunum bi nebze çözülür mü ? Veya 215 yerine 225 yapsam ? Yoksa bu araçları yüklediğin zaman hertürlü sarar yapacak birşey yok mu ?
Sorum şöyle .. Pirelli ve Michealin alsam sorunum bi nebze çözülür mü ? Veya 215 yerine 225 yapsam ? Yoksa bu araçları yüklediğin zaman hertürlü sarar yapacak birşey yok mu ?
Yorum Yap