Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Minisini alçantanlar?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• lkr_yldz
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maslak sanayide bir aksçıydı ama hangisi olduğunu şuan hatırlamıyorum bende.
    Olurda hatrınıza gelirde yazarsanız sevinirim [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Ouz
    yanıtladı
    Yarın sabahtan gideceğim sanayiye, AYN'yle de konuşup öğrenmeye çalışır yazarım buraya.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı lkr_yldz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hangi aksçı da hallettiniz acaba işinizi? Kaç oldu aks yaptırıyoruz çözemedik bir türlü.

maslak sanayide bir aksçıydı ama hangisi olduğunu şuan hatırlamıyorum bende.

Bir yorum yaz:

• lkr_yldz
    yanıtladı
    sorun kesinlikle akslardan kaynaklı. alçaklıktan dolayı aksların çalışma şekli değişiyor ve titreşime yolaçıyor. iyi bir aks ustası işinizi çözecektir. yay taktığım minimde aks kafası tamir edildi ve sorun düzeldi. coil taktığım minide ise kaç kez tamir ettirdiysemde işe yaramadı. sonunda aksçı aks kafasını değiştirmişti. sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.
    Hangi aksçı da hallettiniz acaba işinizi? Kaç oldu aks yaptırıyoruz çözemedik bir türlü.

Bir yorum yaz:

• Ouz
    yanıtladı
    sorun kesinlikle akslardan kaynaklı. alçaklıktan dolayı aksların çalışma şekli değişiyor ve titreşime yolaçıyor. iyi bir aks ustası işinizi çözecektir. yay taktığım minimde aks kafası tamir edildi ve sorun düzeldi. coil taktığım minide ise kaç kez tamir ettirdiysemde işe yaramadı. sonunda aksçı aks kafasını değiştirmişti. sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.
    Ben de yaydan coil'e geçtim, titreşim hissedilir derecede arttı. Bir çözüm olması çok rahatlattı, umarım işe yarar. Teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Ouz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selam herkese,

Arabayı alçaltıp da gaza basınca titreme sorunu yaşayan var mı ? Akstan dolayı olan bir titreme gibi. Özellikle coil'le basan arkadaşlar bu sorunu yaşadılarsa nasıl çözdüler ?

Teşekkür ederim.

Bir yorum yaz:

• Ouz
    yanıtladı
    Selam herkese,

Arabayı alçaltıp da gaza basınca titreme sorunu yaşayan var mı ? Akstan dolayı olan bir titreme gibi. Özellikle coil'le basan arkadaşlar bu sorunu yaşadılarsa nasıl çözdüler ?

Teşekkür ederim.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Yanlis hatirlamiyorsam benim depomda bir yay var, markasini hatirlamiyorum hr ya da kw olabilir. Bi bakicam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ikuybu
    yanıtladı
    Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ses olmasında sertliğe razıyım.
    Elinde kesme,press vs yapılmamış orj hr yay olan varsa talibim.
    Hala arıyorum.

Ayrıca st 3 cm yay nasıldır ? hr ile aynı seviyede düşürür mü ?

Bir yorum yaz:

• ikuybu
    yanıtladı
    Ses olmasında sertliğe razıyım.
    Elinde kesme,press vs yapılmamış orj hr yay olan varsa talibim.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hr 3.5 cm takmayı düşünüyorum,yay taktıktan sonra direksiyondan veya herhangi bir yerden ses tıkırtı takırtı falan oluyormu ?
    arac normale oranla biraz sertlesiyor, ama bunun disinda bir problem yasamamaniz lazim

Bir yorum yaz:

• ikuybu
    yanıtladı
    Hr 3.5 cm takmayı düşünüyorum,yay taktıktan sonra direksiyondan veya herhangi bir yerden ses tıkırtı takırtı falan oluyormu ?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    d2 icin gorusebilirsiniz arenle, kullananlar da var r60'inda forumda

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R60 4x2 için hangi marka coilover tavsiye olunur? Ciddi anlamda konfor istiyorum düşmesi mesele değil fiyat konfor olarak tavsiyelerinizi öğrenmek isterim...
    Sponsorumuz Nimotech in sattığı ve cok memnun kalınan coilover var irtibata geçerseniz bilgisini aktarır size

Bir yorum yaz:

• painlessly
    yanıtladı
    R60 4x2 için hangi marka coilover tavsiye olunur? Ciddi anlamda konfor istiyorum düşmesi mesele değil fiyat konfor olarak tavsiyelerinizi öğrenmek isterim...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X